Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Tri simbola

 

    Evo 3 simbola i vezbe koje nisu teske, a koje mogu dosta pomoci. Pa, idemo redom.

    1. Obrnuti ankh. Ima znacaja za otkrivanje skrivenih secanja i znanja. Ko ne zna kako izgleda ankh evo slika pa da vidi:

    Evo kako ide i vezba. Treba da se prvo balansira leva i desna hemisfera mozga kao i uvek pre vezba, a ako ne znas kako se to radi klikni ovde.

    Sad se vizualizuje royal blue ankh koji je naopacke u pinealu (trecem oku). Tu se zadrzi sto duze se moze, a takodje se zamisli da je celo u predelu pineal u royal blue boji. Pulsiraj ankh ako neko moze to da radi, ali se ne mora. Zahtevaj da ti se pokaze neka skrivena memorija ili znanje dok se ovo ovako zadrzava. Ako se nista ne desi tada, moze se desiti u toku spavanja. Toliko za ankh. A sada drugi simbol i druga vezba.

 

    2. Malo I. Simbol ima znacaja za kontakte izvan fizicke realnosti.

    Prvo se balansira kao i u predhodnoj vezbi (evo kako). Kada se to obavi onda ide sledeci korak a to je zamisliti royal blue krug sa malim slovom I unutar kruga u pinealu. Isto kao i u predhodnoj vezbi pokusaj da ga pulsiras dok ga zamisljas u pinealu i vidi sta ce da se desi ili u budnom stanju ili u toku spavanja. Zadrzi se isto sto duze se moze. Jos jednom da pojasnim da je i krug i malo slovo I iste royal blue boje.

    I na kraju ide poslednji simbol i vezba za njega

 

     3. Simbol je za balansiranje 3 nivoa svesti u astralu. Opet balansiranje pre vezbe, i sad se zamisli royal blue krug sa 3 krsta gore na krugu. 3 krsta su jedan pored drugog, ali imaju mali razmak. Samo se nalaze na gornji deo kruga jer stoje na njemu. Evo odprilike kako to izgleda.

    Linije kruga i 3 krsta su u royal blue boji i vizualizuju se u pinealu takodje. Sto duze se zadrzi tu. I to bi bilo to.

 

 

Pocetna strana