Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

The Green square (zeleni kvadrat)

 

    Ova vezba ce pomoci onima koji su poceli vec da otvaraju svoje kodove, a takodje nekima koji rade vezbu The Golden Altar. Ova vezba ce omoguciti lakse izvodjenje vezbe Altar, i pomocice da kad otvarate kodove manje razmisljate na emocionalnom nivou, nego da mozete zrelije da shvatite poruke i informaciju koju dobijate.

    Da objasnim sada da postoji 9 antena koje se mogu koristiti za razne stvari. Svakom coveku pripadaju jedna ili vise antena, i to prirodno, jer je povezano sa genetikom. Ima vezba koja otkriva koje antene pripadaju tebi.

    Za ovu vezbu se koristi jedna od tih antena, a to je Square(kvadrat) Antena, i njen znacaj je pokupi emocije zivog bica u fizickoj realnsti. Ova antena je u zelenoj zelenoj boji, a to je archetype za srce. A evo kako se radi.

    Uradi se prociscavanje, a potom balansiranje. Sada amislis da ti je pineal u royal plavoj- a u sredini zeleni kvadrat ili cetvrtasti simbol. Sada polako pomeraj svest iz pineala na dole i ides ka srcu. Kad stignes do srca- celi taj deo tela je u toj zelenoj boji. Ne pomeras simbol do srca- nego samo svest, i sad vise ne zamisljas taj square, jer to se samo zamisljalo u pineal.

    Kad dodjes do srca- ovde ces da zamislis da su vrata. Pogledaj kakva su vrata, da li su otvorena ili zatvorena? Kako god vidis ta vrata, otvori ih- ali nemoj da ides unutra. Kad si razgledao vrata- onda udji unutra- sad si u svojoj srcanoj chakri. Pogledaj sad sve sto se nalazi oko tebe.

    Ispred tebe ces videti jedno dete. Gledaj to dete, koliko godina ima to dete, mozda je malo, mozda je malo starije, kako je obuceno, da li je zensko ili musko. Podigni ga i stavi ga blizu tvog srca. Sada kazi detetu kako se ti zoves. I kazi mu da ce sve biti u redu. Kad ovo uradis- strane detetovog tela ce postati sve manje i manje, dok dete bude tolike velicine da moze da stane u tvoju ruku. Znaci ti ovo sve zamisljas. Sada se dete nalazi u tvojoj desnoj ruci.

    Pomeri sad ruku i stavi dete u svoje srce. Sad je deo tebe. Pogledaj okolo da li se nesto promenilo- okreni se natrag ka vratima i izadji, ali nemoj da zatvoris vrata. Kad si izasao, okreni se natrag i pogledaj ka vratima. Sta god vidis tu- zamisli da je u zelenoj boji opkoljeno.

    Sada polako pomeri svest natrag gore u pineal- sad si opet u royal blue i svest ti je u pineal. Posto je kraj vezbe- zamislis da si opkoljen u najtamnijoj brown oko tela. Ostani tako 1 min., i vrati se svesti.

    Sta je sad sve ovo znacilo? Koliko godina je dete imalo  je godina kad su tvoji emocionalni mind pattern foundations formirani. Ovo je bila lokacija u vremenu koja je bila najznacajnija za tebe. Da li si mogao da asimiliras dete? Mnogi funkcionisu na emotivnom nivou gde smo se zaglavili.

    Kad smo rekli detetu da je sve ok- znaci da je sve ok, da smo odrasli sada, da smo jaki, i da cemo da ga cuvamo.

    Kad smo ga smanjili da je moglo da stane u nasu ruku- da smo sve emocionalne teskoce i tegobe smanjili u velicinu koja se moze kontrolisati, i da sada to asimiliramo u stanju odraslog u kojem se sad nalazimo.

    Sa ovim si zaustavio dete u sebi koje je bilo do sad, i da mi nije rekao neko da on ima dosta godina i da se ne ponasa kao dete. Oni koji ce hteti da otvore svoje kodove, i oni koji to vec rade, posle ovoga, bolje ce da asimiliraju informaciju, jer ce to da gledaju iz ugla odrasle osobe, a ne deteta. Neki ljudi mozda vide bebu, neki teenager, neki vise nego jedno dete. Ako vide vise nego jedno dete- znaci vise nego jedna stvar se desila u njihovom zivotu koja je imala impakt, i to u razlicitim periodima. U tom slucaju se prvo uzme mladje dete, pa onda starije. Mozda se desi da je neko zensko, a vidi musko dete- stvari iz tvog detinjstva su bile vise prihvatljive iz muskog ugla. Ako si musko, a vidis zensko dete- ti vidis sebe da si bio emocionalno zlostavljen. Nije bilo dozvoljeno da svoje emocije pokazes.

    Posle ove vezbe je takodje mnogo lakse raditi sa vezbom Golden Altar.

 

 

Pocetna strana