Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

 

Telepatija sa zivotinjama-ljudima-angelic self
 

    "Razgovarati sa zivotinjama". Dali je moguce?Normalno da jeste, samo sto neznamo kako to da izvedemo, jel zivotinje ne mogu da govoru kao mi, pa zato moramo sa njima na drugi nacin da "govorimo". Da upotrebimo universal language koji svaka zivotinja moze da razume a i koji je razumljiv za coveka. Pa evo dakle ovako, kad je mogao Kralj Solomon sto da ne mozete i vi. Za ovo cete koristiti nesto iz "jezika hyperspace" sto je u ovom slucaju upotreba 3 razlicite boje.

    Prvo se pomeri svest u pineal. Kad god kazem "pomeri svest" u pineal, znaci da koncentrises na svoje celo u predelu sredine, malo vise obrva. Tu cete koncentrisati i zamisliti da je taj deo u royal blue boji. Ovo se radi dok gledas u neku zivotinju sa kojom ovo hoces da isprobas. Znaci dok je gledas, zamislis da je pineal royal blue i gledajuci u centar njenog cela, zamislis da je centar njenog cela isto royal blue, sada kad hoces nesto da joj kazes ili da je pitas kad mentalno pocnes sa njom da "pricas", morate da zamislite da bledo plava boja ide iz centar tvojeg cela ka njenog. Dok god vi njoj nesto govorite mentalno ova bledo plava boja mora da ide iz vaseg centra cela ka njenog. Kad zivotinji kazete sta hocete, sada prestanite da zamisljate tu bledo plavu ili ice blue liniju i sad odmah zamislite da iz njenog pineal ide ka vasem pineal bledo zuta linija. Ne zaboravite da dok komunicirate, oba pineal moraju da se zamislu da su royal blue i da kad vi pricate ice blue linija ide ka njen pineal, kad cekate da ona odgovori prekinete ice blue i sad zamisljate pale yellow ili bledo zutu liniju da ide od njen royal blue pineal ka vasem royal blue pineal. Vi razgovarate sa zivotinjom mentalno preko hyperspace, upotrebljavajuci boje, ice blue je boja komunikacije sa kojom se mogu slati poruke i slike, bledo zuta ili pale yellow boja se koristi da bi se dobijala informacija. Royal blue boja je boja hyperspace. Hyperspace se nalazi vise astrala i ovo je ulaz u andjeosku hierarhiju.

    Svakako se moze ovo isto upotrebiti za "razgovor" sa drugim ljudima, ne mora se koristiti za zivotinje samo. Na ovaj nacin se moze komunicirati sa bilo kim. Ako se radi sa ljudima koji nisu ispred tebe ili u blizini kao kad radis sa zivotinjama, onda moras da zamislis lice te osobe dobro, jel ces na taj nacin to sprovesti. Znaci zamislis lice te osobe sa kojom hoces da komuniciras, ovo moze biti sa otvorenim ili zatvorenim ocima. Pomeri prvo svest u pineal deo i zamisli da je royal blue zamisli lice te osobe sa kojom hoces da komuniciras i zamisli da je pineal te osobe isto royal blue kao tvoj, i sad kad hoces da pocnes da pricas mentalno onda pocne ice blue (bledo plava linija iz tvog pineal da ide i konektuje sredinu cela te osobe druge. Kad zavrsis sta hoces da kazes, prestani sa ice blue linijom, izbrisi je, i sad zamisljas da bledo zuta linija ide od sredine cela te osobe i spaja sredinu cela tvog. Cekaj da vidis sta ce da ti kaze. Ako hoces da dobijes odgovor brze onda zamisli da je toj osobi golden brown boja oko glave.

        Za one koji hocu da komuniciraju sa svoj angelic self. U toku meditacije, zamisli sebe da se stvara magla oko tebe. Ona je srebrna, a vise nje je magla u ice blue boji. Znaci dve boje magle oko tebe. Prva bliza tebi je u srebrnoj boji druga u ice blue ili bledo plavoj boji. Moze da se zamisli bilo sta, ne mora da bude magla, ali MORA da se zamislu te dve boje tako Prvi sloj srebrni oko tebe drugi ice blue. Sada zatrazi da tvoj andjeoski deo tebe stupi u kontakt sa tobom.

    Tetra - Aug 10, 2002

 

Pocetna strana