Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Tapping into genetic code

 

    Ovo je osnovna DNA vezba. Ima znacaja tapping into genetic code just to get an opening. Ovo je samo da dobijes svoje DNA kodove koji daju instrukcije tvom telu.

    Prvo se uradi ciscenje tela (cleansing breaths). Znaci udahnes kroz nos i dok udahnes zamislis da ti  bela providna svetlost ulazi kroz vrh glave i ide do pete, ne udahnes duboko. Sad izdahni  kroz usta i zamisljas da se cistis ovako. Ta svetlost se MORA zamisliti da ide od pete na gore i da je izbacujes iz tela.

    Sad, zamisli royal blue krug sa royal blue tackom u sredini, da ti je u pinealu. Ovo se zadrzi 1 minut. Samo su linije kruga royal blue, znaci krug nije popunjen sa tom bojom. (opsirnije o balansiranju pineala)

    Pomeri svest/koncentrisi na pineal. Pineal je u sredinu cela izmedju obrva. Tu fokusiras svest i zamisljas da ti je ovaj deo u royal blue boji.

    Royal blue je  ulazni kod ili sifra  za Ne-fizikalnu  Realnost (access code to non physical reality).

    Sada vizualizuj zeleni- boje trave  DNA simbol u sredinu royal blue pineal. DNA simbol izgleda kao merdevine sa 4 stepenice

                                         

Taj zeleni simbol se znaci vizualizuje da je unutar tvog royal blue pineala.

    Kada ovo sad vizualizujes, zamisli da imas 2 scrolls ili 2 omotana papira, jedan u levoj ruci, jedan u desnoj. Oba  su zavezana sa koncem  ili masnom, ljubicaste boje. Papiri su zavezani sa    ljubicastom (violet)  bojom  masne jel ova boja stiti tvoje licne kodove, mada mi imamo vec automatsku zastitu ugradjenu u DNA sekvenacama. Yea, mi smo fenomenalni hodajuci kompjuteri, samo sto ne znamo kako taj kompjuter da koristimo.

    Sada  mentalno– u mislima, odvezi konac ili masnu koja drzi zatvoren papir u tvojoj DESNOJ ruci i otvori papir. Videces 2 simbola na tom  papiru. To mogu biti neke reci, archetypes, pictogrami, moze biti svasta, uglavnom bice ih  dva. Menatalno ces to pogledati i zapamtiti. Ostavi papir otvoren i stavi ga mentalno u dzep na DESNOJ strani. Mora da se stavi u dzep tako otvoren, ne zatvara se. Ako bi se papir koji drzite u rukama ponovo vezao , onda se to zakljucava i nista se ne postigne. Mozda se desi  da tvoje sopstvene misli naprave da se papir umota ponovo, vazno je tada samo da se ne veze sa  ljubicastom masnom. Brown se na kraju koristi za usidrenje, balansiranje i da bi se sacuvala informacija.  

    Sada uzmi onaj  drugi  papir omotan u ljubicasti konac  ili  masnu, u tvoju LEVU  ruku  i otvori ga isto  kao i prethodni. Opet ces videti 2 simbola, znaka, pictograma .... Mentalno ih pogledaj, zapamti i sada stavi u LEVI dzep, isto otvoren.

    Vrati fokus na Pineal ponovo i zamisli da je u braun boji, znaci nije vise u royal blue nego u bilo kakvoj braun boji  i u sred njega je  zeleni DNA simbol. Zadrzi se ovako jedno pola minute. Posle toga, zamisljas sebe da si opkoljen sa tom braun bojom, kroz tebe i okolo tebe, kako je kome lakse. Vrati se svesti i napisi te simbole. Ako je sve bilo suvise brzo i ne mozes da se setis sta si video, vrati se natrag, pa zamisli ponovo zeleni DNA simbol unutar brown boje  Pineala  i mentalno zahtevaj da se otvori. Kad se otvori, citaj  sta tu pise. To je ‘downloaded ‘ u Pinealu, pa mozes da citas. Kad zavrsis, opkoli sebe opet u brown boju i ne zamisljas vise to u Pinealu.

    Ovo su tvoji sopstveni DNA kodovi. Ovo ce da otvoriti “ initial sequencing of your genetics “,  tako da mozes videti i nauciti koji su tvoji licni kodovi (so that you can learn what your own codes are). Ovi kodovi  koordiniraju tvojim telom. (These codes are telling your body what to be). Ovo ce otvoriti  pocetne sekvencije  tvoje genetike, tako da mozes da naucis koji su ti kodovi. Ovi kodovi kazu tvom telu sta da radi i kakvo da bude.

    Kodovi koje ste dobili, cuvajte za sebe i nikome ne dajte da ih vidi. Ljudi koji upotrebljavaju HAARP takodje bi voleli da znaju ovu informaciju. Normalno nemojte im servirati takvu informaciju. Slati te informacije preko kompjutera nije uopste sigurno. This is your own personal information.

    Mozda necete dobiti “ full impact ” toga sto ste radili u tom trenutaku, mozda cete dobiti informaciju kroz snove, kad  meditirate, ili cak i kad ste budni, svako je drukciji. Licno bi preporucio da se radi preko dana, jel tada ne koriste ELF, pa je bezbednije.

 

Pocetna strana