Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Sta je rekao Dr Trifunovic u Intervju-u?

 

    Doktor Marko Trifunovic, je radio 30 god za federalni institut za bioloska istrazivanja u drzavi Indiana, u Americi. On je radio u odseku za istrazivanja infektivnih i tropskih bolesti. Rekao je da mnoge njegove kolege ne samo sto su dobili otkaz, nego su i mrtvi. On kaze da se institut uopste ne bavi zdravljem nego profitom.

    Evo sta kaze :

    "Iako je u mom dosiju krupnim slovima pisalo ‘SPOSOBAN DA CUTI', ja se nikako nisam mogao naci u takozvanim ‘Crvenim Krugu’,  grupaciji od tridesetak najvise obrazovanih ljudi, povezani nekom vrstom potpuno fasisticke ideologije. Za njih uopste ne bi bilo preterano reci da pate od sindroma Boga,  jer su svi nosioci patoloske potrebe da upravljaju svetom.

    Na celu te grupe je bio Dr. Danijel Kon i jedino su oni imali uvid u zbirne rezultate svih istrazivanja,  tako da su jedino oni mogli da znaju potpunu istinu. Svaki drugi pokusaj povezivanja ljudi iz razlicitih istrazivackih grupa znacio je otkaz. Telefoni su nam se prisluskivali i bili smo pod neprekidnom prismotrom.

    Pored toga, iako su istrazivanja bila parcijalna,  postojali su i neki veci projekti koji su se morali realizovati "u komadu",  a njih je obavljao sam "Crveni Krug". To su neka zavrsna istrazivanja iz oblasti virusologije,  statistike epidemije kontinentalnog tipa.

    Nadimak, gospoda iz Crvenog Kruga, dobili su po tome sto su se stalno vrzmali po "Crvenom Sektoru", gde je na snazi 4 –ti stepen obezbedjenja i gde su se u hladnjacama cuvale najopasnije mikrokulture: virusi,  Aids,  Ebola 4-hib, besnilo, Spain2,  i neki biopsiski primeri galopirajucih malignih oboljenja koja ne ubijaju, vec menjaju biolosku vrednost tkiva. U crveni sektor niko od nas "obicnih" nije smeo ni da primirise,  osim u pratnji najmanje 2 osobe iz Crvenog Kruga.

    Shvatio sam naprimer da protiv karijesa ne da postoji lek koji ga u potpunosti suzbija,  vec je izmisljena cak i vakcina protiv njega. Data novorodjencetu, ili detetu koje je dobilo stalne zube, ona bi zauvek sprecila pojavu ovog rasprostranjenog oboljenja. Nisam ni morao da proverim da li je Crveni Krug primio ovu vakcinu. Zvanicno, ona nije ni izmisljena. Nezvanicno, izmisljena je, ali nije napravljena. Ja, ipak pouzdano znam da je i napravljena za uski krug odabranih.

    Shvatio sam nacin na koji oni razmisljaju: godisnji profit americkih stomatologa meri se u desetinama miliardi dolara. Od toga dobra petina zavrsi u drzavnoj kasi na ime raznih poreza, a pored toga postoji neprekidno sredstvo ucene: Ako udruzenje stomatologa ne uplati tu i tu donaciju, vakcina ce biti obelodanjena. To bi znacilo da bi svi oni, inace bogati, odjednom ostali bez ogromnih prihoda i morali da se bave nekim sasvim prizemnim poslom. Sa tom cinjenicom, naravno nisu upoznati svi stomatolozi. To zna jedan vrlo,  vrlo mali broj. Jednocifren. Njihovi su pak,  autoriteti medju ostalim stomatolozima toliki da se ne postavlja nikakvo pitanje.

    Medjutim, karijes nije opasna bolest. Ono sto me je dotuklo bilo je saznanje o postojanju lekova za smrtonosne bolesti i to one najrasprostranije. Dosao sam do imena i adrese izlecenih od raka i Aidsa. Jedno od imena je bilo i poznati kosarkas Medzik Dzonson. Onda sam shvatio da je vakcina protiv karijesa naspram toga beznacajna. Ali, sve su to prave tricarije u poredjenju sa sledecim podatkom. Tajanstveni lek protiv side ima raniji datum nego prvi registrovani oboleli. Mogucnost da grupa mocnika, i to grupa ciji interes nije napredak covecanstva vec samo rast neumerene moci nad obicnim smrtnicima, kontrolise zdravlje citave planete uopste nije nerazumna. Moj kolega, neuropsihijator po struci, ispricao je jedan banalan primer. On je neuroze ucio iz ruskog udjbenika,  knjizice od 200 stranica. Kada je hteo da nostrifikuje svoju diplomu u SAD,  dobio je knjigu o novootkrivenim podoblicima neuroze,  sa farmakoterapijom. Bilo je preko 2000 podoblika, i za svaki je postojao lek koji treba prepisati. To mozda samo po sebi ne zvuci narocito,  ali kada je jedna od neuroza u toj knjizi i cackanje nosa,  onda treba da vam je jasno o cemu se radi. To znaci da coveku koji cacka nos neces reci "nemoj da cackas nos, to je ruzno"vec ces da mu prepises lek koji ce da pije celog zivota.

    Znao sam da iznad ovih lekara postoji jos neko,  da to nije sam vrh piramide moci.

 

 

Pocetna strana