Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Spinovanje chakri

 

    Chakre su ti kao tockovi energije na tvojem telu koje uzmu tvoj duh i zadrze ga u telu. Okretanje chakre se uvek radi tako sto se pocne od dole pa se ide na gore. Nikad od gore pa na dole. Imaju izuzetno stetne sisteme u vezi chakri, a ljudi nisu svesni toga. Ako okreces chakre od gore pa na dole, onda iskljucujes svoj sistem energije. Razni gurui uce ljude da okrecu chakre na nacin koji ostavi otvore u auric field, i to omogucava onda losim entitetima da se prikace uz tebe, a da ne govorim da ti moze nesto uci u telo. Zato kad okreces boje mora da bude da sebe zamislis da si kao u neki cylinder koji ima slojeve boja. Boje se okrecu ili clockwise sto je od leve strane pa ides na desno i okolo tvojeg tela ili counterclockwise, sto je od desne strane pa na levo i okolo tela. Tvoj um izabere u trenutku kojom stranom da uradis. Sve boje se okrecu tim jednim pravcem. Ne mozes jednu boju chakre u jedan pravac a drugu u drugi.

    Raspored boja chakri:

  • Braun boja od tabana do vise kolena ili sredine bedra.

  • Pale red od sredine bedra do genitalija.

  • Pale orange od genitalija do pupka. Pale orange muskarcima ne obuhvata genitalije dok zenama
    da. Muskarcima pale red obuhvata genitalije.

  • Pale zuta boja ide od pupka do solar plexusa.

  • Zelena boja od solar plexusa do ramena.

  • Ice blue boja od ramena do vrha nosa.

  • Royal blue od vrha nosa do mesta gde ti pocinje kosa, znaci obuhvata celo celo.

  • Violet sam vrh glave ili temelj.

    Ako ne znash koja je koja boja idi ovde


    Ako se uradi ovo kad ustanes imaces energije i nece ti trebati kafa.

    TOK VEZBE

    Stanes i pocnes da vizualizujes pocevsi od dole pa ides na gore, prvo braun boju koja se okrece od leve na desno ili od desno na levo, tako sto ide okolo tvojeg tela od tabana do sredine bedra. Oci su ti ili zatvorene ili otvorene kako mozes. Ruke su ti pored tela. Zamisli da se okrece blize tela, ali i odbija se malo od tela, ide okolo tebe i kroz taj deo tela ali sve u krugu. Ukoliko se odbija od tela suvise onda ostavlja rupe posle okretanja. Sad svetla crvrena od sredine bedra pa do genitalija u isti pravac kao i braun, okolo tebe i kroz taj deo tela, ne suvise udaljeno da bude od tela. Narandzasta os genitalija do pupka, i sve druge navedene boje isto tako. Mozes uraditi par puta da imas maksimalno energije. Kad ti postane lako, onda mozes ubrzati spinovanje, i osetices kao da vibriras sav. Moze da se desi i da se ljuljas, napred nazad dok stojis.

    Chakra spinning daje mogucnost tvom telu da ima maksimalnu energiju u toku dana. Ako si imao traumatican dan, mozes sebe smiriti tako da ih okrenes u suprotni pravac nego sto si uradio ranije u toku dana. Ovo se radi u situaciji ekstremnog stresa, jel ce da deaktivira energiju, tako da se ne primenjuje stalno.

 

 

Pocetna strana