Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

SIRIUS B bica

    Sirius B su fizicka bica koja zive u Sirius B zvezdanom sistemu, sto se nadam da niko nije glup da mi tvrdi da ne postoji, jel to bi bilo sramota za tu osobu. Sirius B je tropski svet, kao dzungla. Ova bica mogu da se astralno projektuju gde god hocu. Nemaju jezik nego komuniciraju kroz mind-linking. U galaksiji ih nazivaju "the philosophers" Ova bica su uticali na Lao Tzu, Confucius, i oni su uticali na kreiranje originalnog Budizma. Ova bica ne putuju sami, i transportaciju im pruzaju narocito Sirius A bica i Pleiadians koji se takodje nazivaju Nordics. Oni cuvaju informaciju na neke dugacke kristalne sipke koje stavu u kompjuter. Zivu u pecine i podzemno na njihovoj planeti, koja je kao dzungla. Zivu vrlo dugo, par stotina godina. Visoki su samo oko 1. 30 i zdepasti ili debeli. Mnogi dolazu kod njih da bi ucili i odneli informaciju natrag. Eto to je sve sto bi mogao za sad da kazem u vezi njih. Sad jos po koju informaciju da dodam.

    Postoji velika Sirius A svemirska stanica zvana Calumba koja orbituje izmedju nase planete i Marsa. Oni nadgledaju bilo kakvo mesanje na ovoj planeti i na okolnim planetama. 90 tih god Sovjetski spacecraft je prisao ka Phobos, koji je Marsovski mesec, cudna letelica je dosla sa strane iza meseca sa necim ga opalila i unistila. To je bila Sirius A letelica. Mnogi od originalnih rasa drzu baze u ovaj solarni sistem da nadgledaju ovu planetu. Sirian baze postoju na Marsu, amfibijska bica imaju bazu na Neptune i na Tritan, sto je mesec od Saturna. Draco na Venus. Pleiadians na mesec od Jupitera. . itd. Torah, ili prvi 5 knjiga of Moses sto je stari Testament potice od Ohalu Council, samo sto je drasticno promenjen. Stari Hebrew jezik je jezik Ohalu Council. Ovo je sveti jezik i on je direktno od kosmicke inteligencije koju nazivate bog.

    Mars ima ogromnu podzemnu bazu koju su Sirius A napravili pre oko 500, 000 god. Ark Of The Covenant je komunikacioni predmet izmedju fizickog sveta i hyperspace. Sirians su dali Hebrews instrukcije kako da ga izgradu. Ukoliko padne ova planeta, mislim pod Draco okupaciji onda ostatak u galaksiji su u opasnosti. Zbog toga su toliko rase zaiteresovane za ovu planetu. Ovoj planeti ce biti ponudjeno da postane clan Federacije Planeta koji ima 120 razlicitih civilizacija, ali to bi bilo samo ukoliko bi ova planeta uspela da odbije Draco. Ukoliko se to ne desi, onda bi mozda bila target od Federacije dok Draco nisu skinuti. Draco Imperija okupira veliki deo galaksije. Oni pokusavaju da okupiraju sve zvezdane sisteme na spoljne delove galaksije, i eventualno da idu ka centar. Sirius A letelica izgleda kao ogromni biser. Bela je i belo-violet svetli. Nikakav zvuk ne pravi. Khoom, njina planeta je zaledjeni svet koji je prekriven sa snegom i ledom. Sirians zivu podzemno. Imaju izuzetno moderan i impenetrable odbrambeni sistem koji opkoljuje celu planetu. Ona je nekad bila subtropski svet, ali je bio gurnut iz svoje originalne orbite u toku ratova. Planeta nema nikakve mesece. Khoom je izbacen iz kolevke svog orbita od ta bica koja su kreirala Draco rasu. Sa njima su ratovali. Ta bica sam rekao da su dosli iz drugog vremena. Oni su the epitome of evil, sto znaci da su izuzetno zli. Bio sam rekao da su Sirius A potomci ne fizickih bica koji su u hyperspace ili regiji svesti koja je van linear time i space. Vampiri, incubi i succubi su kreirali Zeta Reticuli I. Kundalini je kad alternativni universe iskrvari kroz drugi i ti postanes svestan toga jel ti se misli otvoru. 3 godine su bile nestale u toku nas Earth History, to su od 1363-1366, so 2003 is really 2000. Ljudski mozak je ustvari perfektni kompjuter koji u potpunosti moze da sluzi kao alat za kosmicku prosvetljenost ili enlightenment vlasniku. Problem je sto se ne slazu sa ovim, tajni odredi, stari priesthoods, religiozna indoktrinacija itd. Najveca tajna vremena i svemira koja je otkljucana, je da komponenti nase fizikalnosti mogu biti manipulisani. Ovo je jos uvek nova ideja konvencionalnim naucnicima. Najvislji stepen postojanja do kojeg se moze doci bi bio kad bi mogli da upotrebimo 100% naseg mozdanog kapaciteta, jel onda bi mogli da imamo endless abilities ili beskrajne sposobnosti. Nasa tela bi bila etericna, ponovo kao sto su nekad i bila, pre nego sto smo se zaljubili u fizicku realnost Tada bi mogli da budemo i fizicki i ne fizicki, kad god hocemo. Mogli bi da regenerate a missing limb, sto znaci da ako izgubis ruku mogao bi da napravis da ti ponovo izraste druga. 1572 god Papa Gregory je objavio da ce biti novi kalendar introdukovan. The Gregorian kalendar. Implementovan je 1582 god. Ovo je postalo fixed standard vremena za ovu planetu. Tako da mi kad pogledamo nas sat, mi gledamo u ovaj manufactured flow of time.

    Sta je bila inspiracija za Gregorian kalendar? Babylon. Staro Grcko ime za Watchers ili sinovi od bogova koji su bili sa cerkama od coveka je Grigori. Ovo je kalendar Grigori ili Draco reptila. Reptili su bili svestenici iz Babylon.

 

Pocetna strana