Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Otvaranje genetskih kodova

 

    Ova vezba je drugi deo jedne vezbe Tapping Into Genetic Code . Za one koji rade ove vezbe ovo je jedna od najbitnijih vezbi, jel sa ovim definitivno dolazi do downloading genetskih instrukcija da bi saznali ko ste i sta ste. You are accessing your mind pattern.

    Kad se pocne ovo raditi, onda ovi koji rade razne stvari sa ELF, Haarp, i ostalim mind control tehnologijama , nemaju pristup  tvojim informacijama koju bi oni rado uzeli, zato sto im se blokira pristup.

    Ja bi strogo preporucio najjaci stit pre rada ove vezbe. Mnogi znaju sta je to. Do it. Za one koji nisu toliko vesti preporucujem pre nego sto se ova vezba pocne, da  vizualizuju da se nalaze u ljubicastom  balonu ( violet bubble ) ili moze biti bilo sta , samo da je u ljubicastoj boji. Ti moras biti  unutar toga. Jedan stepen dalje bi bio, ako mozes  vizualizovati okolo tog ljubicastog balona u kome se ti nalazis, sloj srebrne boje -- vise ljubicasto- srebrne i sloj  zlatne boje -- vise srebrno-zlatne .

    Ne da se mesaju boje, nego jedna iznad druge. Ta viz treba da se zadrzi barem 1-2 minuta. Ova vezba ne znaci da ces hodati sa otvorenim delom DNA u tvojoj cellularnoj strukturi. Prvo se uradi ciscenje (cleansing ), pa centriranje - royal blue krug sa tackom u sredini i onda stit  koji sam gore  naveo, pa se pocne.

    Zadrzi svest u Pineal i zamisli da ti je Pineal u royal blue boji.

    Onda ispred sebe zamisli zeleni DNA simbol i sa njegove desne strane ljubicasti  znak Pi

      

 DNA                   Pi

    Sledece , zamislis da  Pi znak ulazi  u DNA simbol  i odkljucava ga, kao kluc okrenes  Pi  na  DESNO.

   Ili  ovako 

     Kad se stavi Pi i okrene na desno DNK simbol treba da se otvori i moze da izgleda ovako kao slike gore. Ali ne zaboravi da je okrenut na DESNO. Cim se otvori odmah vizualizujes bledu zutu liniju koja iz unutar DNK simbola gde je otvor i ide ka tvom pinealu i spaja se.

                                         

    You are downloading information. Pusti da ide svojim tokom. Downloading ce se zaustaviti sam od sebe. Osecaces kad je gotovo. 

    Kad bude gotovo onda izvadi  Pi, ali nemoj nista okretati kad ga vadis, nego ga samo izvadi. Ako okreces kljuc ponovo zakljucavas svoj DNK coding.  

   

   Vrati  Pi  da ponovo bude pored  otvorenog zelenog simbola DNK. Sada odmah vizualizuj zlatnu braon boju  oko tvog zelenog DNK i  ljubicastog  Pi  simbola. Zadrzi  se na  tome bar jedan minut. Posle toga, vizualizuj istu tu braon boju, oko tebe i kroz tvoje telo. Ovo moras uraditi da bi sve sacuvao, da niko ne bi mogao doci do  tvoje informacije .

    Ove vezbe se mogu raditi koliko god puta hoces u toku dana. Znaj da imas da otvoris barem 200, 000 kodova, tako da imas dosta kodova da otvaras da bi saznao upravo ko si ti, sta si ti, i da imas bolju ideju zasto si na ovoj planeti.

   Nikad se ne sme zaboraviti na kraju vizualizacije, otvoreni zeleni DNA code  i ljubicasti Pi znak pokraj toga, opkoljeni sa brown ili golden brown bojom. To se zadrzi barem 1 minut i onda automatski zamislis da je tvoje telo isto opkoljeno u toj boji.

    Ovo je jedini nacin da sacuvas to sto si otvorio da ne moze niko drugi da udje ili dodje do te informacije. Mogu reci da postoje ljudi koji znaju kako da udju u tudji DNA code. Ako nisu majstori u tome, onda mogu da otvore zakljucane instrukcije i  obe osobe napravi bolesne, da napravi konfuziju i u nekim slucajevima da napravi Kundalini aktivaciju sto moze da dovede do ludila.

 

Pocetna strana