Make your own free website on Tripod.com

 

PI-opening of DNA instructions

 

    Sta je Pie znak? Kao cirilicno slovo P. Sve linije su potpuno ravne.

Prvo izbaci svu negativnost koja se mozda nalazi u tebi. To se zovu cleansing breaths. Sad opusten, centriraj svest na svoj pineal. To ti je tvoje trece oko, nalazi se u sred cela, izmedju obrva. Fokus ovde. Zamisli da ti je celo celo u royal blue boji, ako neznas sta je royal blue boja evo ti uzorka.

 

 

   

     Zamislis da ti je celo u toj boji, dok ti je svest tu fokusirana na centar cela, sad zamisli cirilicno slovo P da je isto u royal blue boji i da ti je direktno tu u sred cela. Zadrzi se u ovom stanju gde drzis mentalno ovo slovo tu u sred cela u royal blue boji, sto duze mozes. Ili ce nesto da pocne sa tobom da se desava odmah, ili ce biti u toku spavanja, ako radis vezbu pred spavanje, i legnes da spavas posle vezbe. a ovim se aktiviraju DNA sekvence i nabija se ogromna kolicina energije, sto se vise zadrzava simbol u pineal. Sta se desi, atomske strukture koje se spajaju zajedno da bi se kreirali proteini koji su the basis of human life se aktiviraju. Ovi se proteini sastavu u grupe od po 4 da bi se kreirale DNA sekvence. Ove DNA sekvence formiraju blueprint instrukcije koje kreiraju telo. 4 proteina se esotericno nazivaju 4 elements of physical reality, earth, fire, water and air. Proteini se kombinuju u razlicite sekvence da bi se formirali different aspects of your existence DNA sekvence su jedna forma Kundalini aktivacije. Kundalini aktivacija je otvaranje svih chakra(energy points) koji se nalazu duz kicmenog stuba. Ovo rezultuje u aktivaciju svih DNA kodova u telu. Ako hoces da budes dynamo energije, than this is the way, jel ako bi bio neko pored tebe ko moze da vidi ljudske aure, video bi te kako svetlis sav od energije koje si sebi nabio. DNA codes su instrukcije koje kazu tvom telu sta ces biti i sta da radi. Neke su instrukcije od rodjenja neke se aktiviraju kasnije u zivotu. Znaj da ces otici u hyperspace kad ovo uradis. Ako ovo uspesno uradis, he, he videces sta ce biti. Beam me up scotty. A ko se desi dok spavas, sledece jutro se neces hteti vratiti u ovu relanost, jel ce ti suvise biti lepo tamo gde si otisao, ali ne brini, vratices se. Kad ustanes bices kao jedan energy dynamo. Osecaces se kao da mozes da poletis.

    Ako ima neko ko pati od glavobolje nek ne radi ovo, jel ukoliko neko ima prirodnu aktivaciju Kundalini i zbog toga pati od glavobolje onda ne moze ovo da radi, jel dodatna Kundalini aktivacija nebi bila preporucena.


Tetra - Aug 07, 2002