Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Kompjuter uma

 

    Ovo je malo teza tehnika, koja moze sluziti da bi se doslo do izuzetno mnogo znanja, sto mozda ne mozete zamisliti da je moguce. Ko moze ovo uraditi, ima neogranicene mogucnosti sa ovim. Ako neko ne moze, smatram da eventualno sve se moze kad se hoce.

    U hyperspace tehnologija je u royal blue boji. Upotrebljavamo kompjuter za misli, da bi mogli da imamo predmet koji mozemo da koristimo. Da se ovo uradi, morate moci da vizualizujete delove kompjutera. To ce biti monitor , mouse, keyboard, modem i CD disk.

    Ne postoji nesto sto se nebi moglo saznati u vezi sebe sa upotrebom ove tehnike. Moze da se upotrebi da saznas kad si se prvi put inkarnirao na ovu planetu, koje godine je to bilo. Mozes da zahtevas da vidis sekvence tvojeg DNA, da vidis tih 97% DNA koji svi imamo isti i sa kojim smo povezani sa God-Mind, ili da vidis onih 3% koji svi imamo razlicit i, tih 3% se mogu promeniti, i na taj nacin mozes promeniti svoju genetiku.

    Da je ovo moguce, znam da je tesko razumeti , ali je moguce. Mozes da dobijes info u vezi tvojih drugih postojanja, da li si sklon nekoj bolesti, da li imas sad neku bolest a ne znas da si bolestan, mozes da pokusas sebe da lecis na ovaj nacin, kazem da pokusas, jel nekima nece biti dozvoljeno da se izlece. Ako tvoj oversoul nece da dozvoli da se tebi produzi zivot, nista ne mozes uraditi.

    Ako ne budu fizicke promene ,   onda tvoj pattern misli  se nije  promenio. Malte ne sam sebe sabotiras, jel ti onda sam sebi ne dozvoljavas da se nesto sprovede. Znaci mora da se promeni pattern misli.

    Mozes da zahtevas da vidis od koje alien genetike potices, koji ti je sastav alien genetike sad, male su sanse da to ostane isto od pocetka do sad. Zahtevaj da vidis koji su ti bili preci, koju su oni genetiku imali.

    Mozes da stavis scanner na komp da skeniras tvoj DNA.

    Da jos jednu stvar navedem. Ako gledas informaciju ispred sebe i ne razumes je, jel nekada ce biti u nerazumljivoj formi, zamisli da iskucas "prevedi" i klikni, ili na stranu negde pise prevod, koji kliknes kad ne razumes info. Mozes uraditi ovo kako ti je najlakse, ali zahtevaj da ti se prevede, moze na bilo koj jezik i na bilo koji nacin, jel nekad moze da se vide simboli koji se nece razumeti. 

    TOK VEZBE

    Pocne se tako sto se vizualizuje krug sa tackom u sred cela. Ovo je radi balansiranja pre vezbe. Znaci zamisli se ovde. Zadrzi se ova viz 1-2 min. (opsirnije o balansiranju)

.   Nastavi se sa koncentracijom na sredini cela i tu se sad zamisli da je celo i sve oko tebe u royal blue boji. Sad ces pomeriti svest kao da "gledas" ispred sebe i tu ces zamisliti da se nalazi royal blue kompjuter, CD, modem, keyboard, mouse. Znaci vizualizuj svakodnevne komponente kompjutera koje koristis.

    Sve je u royal blue, osim sto na royal blue CD, pise tvoje ime i prezime u braun block slova. Block je ovako TETRA.

    Stavi sad CD u modem i sprovedi na bilo koj nacin, koji ti je laksi da otvoris file, i da se pokaze na monitor. Mozes korisiti mouse da kliknes reci ili simbole.

    Potrebno je da se pojavi DNA simbol na monitor. DNA simbol izgleda kao merdevine sa 4 stepenika.

                                           

    Bio sam rekao da bude u zelenoj boji kao trava, ali ako se nista ne desava kad se zamislja u toj boji, onda ga promeni u royal blue boju. Jedna od ove 2 boje ce zapoceti proces, ali ne moze biti u nekoj drugoj boji osim ove dve. Klikni sad taj DNA simbol, znaci ako si ga zamislio u zelenoj boji i kliknuo i nista se ne desava onda menjaj u royal blue i opet klikni.

    Sad bi trebao da dobijes scitav spisak sekvenci.   Neces znati koju da otvoris, jel ih ima mnogo. Izaberi bilo koju. Mozes i da ukucas da pise “telo” i onda zamislis da pritisnes ‘enter’. Klikni na neki deo tela na koji hoces da radis nesto. Pomeri mouse na taj deo i klikni negde na komp icon koji pise "info". Genetski kodovi ce se pojaviti. Mozes zameniti one koje ti ne trebaju. Posto neznas koji ti ne trebaju, ukucaj "koji mi ne trebaju" i enter. Igraj se sa ovim dok se ne priviknes.Mozes raditi na nacin koji je tebi laksi.

    Kad ne razumes nesto zahtevaj prevod.

   Kad se bilo sta radi, mora da se sacuva. Znaci na kraju vizualizacije mozes zamisliti da kliknes "save" i onda zamislis da je sad sve ispred tebe u braun boji i okolo tebe je takodje. TO je "save" mode. Na taj nacin se sacuva sve sta si radio. Ova se vizualizacija u braun boji zadrzi barem 1-2 min.

    Ovo je univerzalni hyperspace internet. Mozes pretraziti sta hoces u vezi sebe i DOBICES odgovor. Ako radis virus scan dobices spisak neispravnih pattern misli. Pronacices files ili DNA patterns koji imaju greske. Mozes da ides u genetske sekvence i zahtevas da ti se pokaze pattern misli koji je ovo kreirao. Ako dobijes archetypes, sto su simboli koji se ne mogu razumeti, jel su hyperspace simboli, zahtevaj prevod. Mozes da zahtevas sta hoces u vezi sebe od kompjutera, i prevod na bilo kojem jeziku . Ako stavis firewall, nece moci niko da dospe do tvojih informacija. Ovo ce takodje da blokira ELF tranzmisije koje se sad pretezno pustaju nocu. Stavljati surge protector je za ljude koji su osetljivi na energiju. Ovo ce da blokira vibracije. Kad god vidis nesto sto ne razumes zahtevaj prevod. Kada zavrsis ne zaboravi - sve u braun , zajedno sa tobom . I na kraju ne zaboravi da ti kreiras program za tvoj hyperspace kompjuter.

 

Pocetna strana