Make your own free website on Tripod.com

Uvod - Prvi deo - Drugi deo - Treci deo - Cetvrti deo - Pocetna strana

 

Istorija Galaksije II deo

 

    Postoje brojni ulazi kroz pecine koje vode ka unutrasnjost planete ili inner Earth. Postoji u Rocky Mountains, Sierra Mountains, u zapadnom delu Amerike kao i u Ozarks i Appalachian planine, takodje u Alpima, Himalayas, Andes i Karibe. Postoju i brojni subokeanski ulazi, pogotovo duboko u Pacific Okean, Karibsko i Atlantic kod Azores i Kanarska Ostrva, Falkland Ostrva. Sva ova mesta su dobro cuvana od tih drzava i elitne jedinice novog svetskog poretka. Artificially kreirani ulazi postoju ispod novog Denver aerodruma, Giza Plateau u Egiptu, mnoge vazdusne baze u svetu i Temples u Indiji i Kini. Veliki Kineski ulaz je ispod Shensi Piramide i zato se nikome ne dozvoljava pristup ovde. Posto su reptili bili sklonjeni sa povrsine planete, Atlans su bili slobodni da se igraju sa novo covecanstvo i da postavu ljudska bica kao vladare na planeti. Oni su napravili kolonije od ostatka zemlje. Pozvali su Sirians da dodju i da se igraju sa njima. Isterali su Annunnakki bica i uzeli kontrolu nad njinim slugama, ili crnu rasu ljudi. Kreirali su nove hibride za zemlju i za more, oni su se zvali Merfolk, i bili su genetska mesavina ljudsko bice i delfina . Delfini su dovedeni ovde iz Andromeda Galaksije. Kad god su Atlans detektovali podzemne reptilske aktivnosti oni su bombardovali unutrasnjost planete sa laserima i elektromagnetskim pulsevima da ih ubiju. Na zalost ovo je oslabilo gornju koru. Posle nekoliko milenije ovakvih napada, Atlantean kontinent je poceo da se raspada. Atlan civilizacija je se raspala i bila je reflekcija fizicke deterioracije kontinenta. Atlans su postali jos gori, jel strah i destrukcija je preuzela njin mind-patterns. Black magicians i sorcerers su preuzeli mesta naucnika i religioznih lidera. Dobro je bilo da je populacija predvidela destrukciju koja je dolazila. Mnogi su otisli za Egipat, Peru, Appalachian planine i zapadnu Evropu, pre nego sto je doslo do kolaps kontinenta. Zbog ovog kolapsa je planeta pala na stranu i kreirana je legenda o poplavi koja je u Bibliji. Ova katastrofa je bila prilika za grupe koje su dale donacije DNA da kreiraju covecanstvo. Odmah su poceli da reorganizuju ljude u nove grupe koje su dale povod za novi nacionalizam kasnije. Sirians su pomogli da kreiraju staru Egipatsku kulturu. Alieni iz Tau Ceti su organizovali slavensku kulturu. Rigelians su bili zauzeti sa Kinom i Bliski Istok. Dok je se ovo desavalo Reptili su videli priliku i iskoristili su je.


    Abbennakki/Annunnakki-su druga reptilska grupa kao Draco, samo sto su mnogo razvijeniji nego Draco po inteligenciji i ne licu toliko na Reptile, nego vise na ljude. Oni ispravu i upgrade DNA gde god mogu. Njini predstavnici se nisu slozili sa Projekat Earth. Abbennakki su bili na ovoj planeti i manipulisali su sa primate populacijom ili majmune. Oni su stvorili leptire, praying matis(bubu)itd. Zivu na mehanizovani svet zvani Marduk ili Nibiru koji je isto suplja planeta programirana za galakticki orbit. Ovakvi svetovi postoju u drugim blizim galaksijama, i svaki je poslat u Andromeda Galaksiju sa preprogrammed orbit. NASA je reportovala da ovakva planeta postoji i ovo je reportovano. Marduk prolazi ovde svaki 12, 000 godina. Sledeca godina je vreme kad treba da dodju ovde. Prethodni put kad su bili, ostali su par stotina god. Ovaj put im nece biti dozvoljeno da dodju jel oni dolazu da vidu sta je se desilo sa njinom populacijom, crncima. Upotrebljavaju stvorenja zvani Bear da nadgledaju i monitor target planete. Oni kreiraju hihger life forms from lower ones i zbog toga mnogi Africki tribes molu se razlicitim zivotinjama u njinim kulturama.

    Bear-licu na medvede ali malo drukcije. Oci su vise ljudske. Mozak im je mehanicki kontrolisan i programiran i naredjenje uzimaju samo od Annunnakki. Atlans su pomesali bear genetics sa ljudskom da kreiraju Bigfoot ili Yeti. Ilum. su kreirali Aids da bi unistili crnu populaciju zbog Annunnakki.

    Aldebaran-tipicni Aryan-type sa plavom kosom i plave oci. Ponekad sa braun kosom i zelenkaste oci. Ova grupa je stojala iza kreacije i manipulacije Germanskih Tribes, i Skandinavskih ljudi, pogotovo Vikingze. Od prilike su visoki 1. 80 sa srednjom gradjom. Potpuno licu na ljude. Vrlo su tehnoloski orientisani i bez emocije.

    Antaries-arogantni i agresivni. Ne druzu se sa drugima. Imaju cudne navike i nosu tesne tamne uniforme. Njin DNA se nalazi u Turke, Grke, i Evropske Spance. Zene se nikad nisu videle u njino prisustvo jel su homoseksualci i samo budu sa zenama radi prokreacije. Neka matriahalna grupa stoji iza njih. Kidnapovali su ljude u Americi, Juznoj Evropi i Asia Minor. Imaju olive kozu, crnu kosu i crne oci. Tanju gradju i potpuno licu na ljude. Do 1. 80 su visoki.

   Arcturus-vrlo su spiritualni. Licu isto potpuno na ljude. Imaju najprostiju svemirsku tehnologiju za putovanje, ali je vise napredna nego nasa ovde na planeti i to razumi da je ova skromna tehnologija za koju znamo, a ne ona koja se ne daje ljudima na ovoj planeti. Njina tehnologija ne moze se ni slucajno uporediti sa najsuperiornijom koja je os Sirius A. Nad njima vlada neka svestenicka klasa koja nosi white robes. Oni su cisto drustvo bica koji zivu bez ratovanja, agresije, bolesti, siromastvo i zagadjenje njine planete. Oni su dosli ovde slucajno jel im je letelica pala u Italianski Peninsula ili coast u vreme Grcke civilizacije. Nakon hiljadu god je dosla jos jedna letelica da ih trazi. Ta bica su isto ostala onda i pomogla da se razvije originalna Rimska Imperija. U toku poslednjih 200 god njina kultura je razvila bitnu svemirsku tehnologiju. Oni pomazu da se neko covecanstvo spase tako sto ih odvodu na planete koje je odvojila Galakticka Federacija i druge grupe. Arcturians su vrlo mirni i ne volu da se mesaju u tudja posla. Mnoga bica iz njinog zvezdanog sistema dodju da studiraju svete koncepte da bi mogli da mediate konflikte.

   Atlans(Lyraens)-Ova grupa isto lici na ljude. Ne zaboravi da su Atlans nasi preci Lyraens, ali da su bili jedna grupa koja je bila ne pozeljna. Imaju plavu kosu i plave oci sa izuzetno razvijene pineal glands. Njina genetika je u North American Indian groups, stari Egipat, Persija, i Indiance iz North brazil.

    Butterfly-vrlo tihi entitet, lici na leptira. Ovo su narocito ne fizicka bica, mada mogu da se projektuju i da budu fizicki. Visoki su oko 4 metra.

     EBE-ili extraterrestrial biological entity. Oni su od plant material a ne bioloski. Absorbuju energiju direktno od sunce. Visoki su oko 1. 5 metra. Ovo su ime dobili od Amerikance jel su oni saradjivali sa njima.

   Praying Mantis-kao buba. Stalno imaju neki zvuk koji smeta ljudima. Visoki su oko 4 metra. Nisu opasni.

   Draco-kreirala je ih extraterrestrial grupa ne fizickih bica koja je putovala natrag u vreme kroz svemir da bi donela genetski material koji bi pomogao da se unisti Lyraen civilizacija. Postoju 7 rasa Draco, samo nisu inteligentne rase kao Annunnakki. Lider grupe je oko 3-4 metra sa krila. Mali Draco do 1. 5 metra je pomocnik . Ovo su bica koja osecaju vrlo malo emocije. Druge kulture i druga bica nista za njih ne znacu. Oni su androgynous i reprodukuju sa parthenogenesis ili cloning. Njine namere su to divide and conquer i brutalni su. Spremni su da sprzu zemlju i skuvaju okeane. Imaju mnogo podzemne baze na ovoj planeti i kolonije na Venus. Drigi mesec je stacioniran sada kod originalnog meseca. Dosao je 97 god. Bio je iza Hale Bopp komete. Na njemu su cisti Reptili. Hibridi su Ilum koji vladaju na ovu planetu.

    Pleiadians-zovu ih i Nordica ili tall blondes. Oni su sa 7 zvezdanog Pleiadian sistema koji ima 15 planeta na kojima ima zivu druga bica. I oni su refugees od vreme Lyraen ratova. Oni su orkestrirali Hitlerov pokusaj da purify ljudsku rasu, subvertovali su Budisticku religiju i imaju podzemne baze u TibetVisoki su oko 1. 80-2m . Oni su pod Supreme Council koji vode ne fizicka bica. Pleiadians su isto nasi preci jel iz iste grupe su kao Atlans. Ovo je isto Lyraen civilizacija samo sto imaju razlicita imena. Postoji niska grupa sa plavom kozom. Ima 16 razlicite Pleiadian grupe u sedmo zvezdani sistem.

   Procyon-imaju bronzanu kozu, zlatno braun oci, i zlatno bronazanu kosu. Vrlo spiritualna bica ali bez napredne tehnologije. Drugi moraju da ih transportuju preko interstellar transpor beam koji su nefizicka bica stvorila. Oni su se mesali sa preziveli iz Lemurije i razvili su kulture Centralne i Juzne Amerike pre nego sto su napustili ovu planetu. Pomesan je i Atlantean DNA sa nekim grupama iz Yucatan i Andes planine u Peru. Oko 2 metra su visoki.

   Rigel-ova grupa je imala ugovor sa US 54 god da ce da daju tehnologiju i info a da im se dozvoli da kidnapuju ljude ali da ih ne ubiju. Fizicki i genetski su slabi zbog toga sto je Draco napravio invaziju u njin zvezdani sistem. Oni radu sada za Draco, tako sto idu da trazu planete na koje ce se invazija izvrsiti. Imaju military kulturu sa hierarhijom. mogu da transferuju duse izmedju tela. Oni nadgledaju baze i eksperimente. Vrlo su gadni i ruzni i nemaju emocije osim besa. Oni su lideri Orion Confederation.

   Sirius A-vrlo visoka tanka bica. nosu dugacke bele ili plave robes. Ankh je njin simbol. Oni su prodavci u universu. Prodaju i razmenjuju tehnologiju i informaciju . Nikad ne daju tehnologiju koja moze biti upotrebljena protiv njih. Njih je kreirala Ohalu Council ali su izgubili svoj pravi cilj ovde. Oni su uticali na staru Egipatsku i Hebrew civilizaciju i sada imaju dogovor sa Izraelskom drzavom. Radu genetske eksperimente i kreirali su Vegans kao asistente. Njina planeta se zove Khoom. Oni su napravili Kristalnu Lobanju uz pomoc Ohalu Council. Visoki su 3-5 m.

    Sirius B-Filozofi u galaksiji. Oni su grupa koja je uticala na Lao Tzu i Confucius, i originalni Budizam. Pleiadians i Sirius A ih transportuju. Cuvaju informaciju na ostre kristalne sipke koje stavu u kompjuter. Zivu na planeti koja je kao dzungla i u suplje pecine, a i podzemno na planeti. Vrlo dugo zivu. Mali i debeli su. Oko 1 metar. Drugi dodju kod njih da ucu.

    Vegans-zovu se grau rasa. Kreirani su od genetike Sirius A. Radu za Sirius A. Visoko su inteligentni i fizicki jaki. Vrlo su nezni i dobre naravi. Imaju 2 srca. Oko 3-4 m su visoki.

    Tau Ceti-vrlo ljudska rasa. Krvni neprijatelji sa Rigel, Zeta Reticuli I i Zeta Reticuli II. Obecali su da ih unistu gde god ih nadju u universu. Davno Rigel su pripremili Tau Ceti sistem za invaziju. Kidnapovali su decu od Tau Ceti i uzimali im hormone i celije. Uspeli su da se odbranu od Rigel i da ih proteraju. ratili su ih kad su Rigel dosli ovde. Potpisali su ugovor sa Sovjetski Savez 50 tih god da im daju baze i slobodu da putuju a oni ce da pomognu Sovjetskom Savezu da ima globalnu dominaciju. Srbi i Rusi imaju njinu genetiku. Oni su i razvili te kulture. Cilj im je bio da unistu ove rase koje su im neprijatelji. Rusi su ih sada izbacili i potpisali dogovor sa Draco. Tau Ceti imaju velike kolonije u Epsilon Eradanus zvezdani sistem. Jace su gradjeni. Visoki su oko 1. 70.

    Zeta Reticuli I-Rigel ih je kreirao da nadgledaju ljude na ovoj planeti. Oni su mesavina ljudske i Rigel genetike. Vrlo slicno izgledaju kao ljudski fetus (ne rodjena beba) Imaju 4 prsta i cloven noge kao konj. Kidnapuju ljude i uzimaju im hormone i radu genetske eksperimente sa njima. Imaju 4 emocije. Bes, konfuziju, strah, i iznenadjenje. Njin svet Zeta Reticuli I zvezdani sistem nema nista narocito. Rigel je ljut na njih. Sada su razdvojena grupa. Imaju genetske i hormonske nedostatke i brzo umiru. Pokusavaju da kreiraju hiobridni prototip da bi spasili njinu kulturu. Oko 1. 30 su visoki.

    Zeta Reticuli II-totalno im je um kontrolisan i prikaceni su za kompjuter. Ponasaju se kao deca. Imaju po 3 prsta i noge bez prste. Vrlo su slabi. Nemaju kulturu ni jezik. Oko 1 metar su visoki.

 

    U supljini planete Reptili su imali subterranean mesto gde mogu da se regrupisu i da formiraju plan da uzmu kontrolu na povrsini. U ovo vreme su bili totalno odseceni od Draco konstelacije odakle su. Njin space ship, Mesec je bio u ljudske ruke. Bili su sami i izolirani na neprijateljskoj planeti. Potrebno im je bilo da se odbranu . Napravili su plan, tako sto ce da uzmu kontrolu na povrsini sa time sto ce da pomesaju njinu genetiku sa ljudima na povrsini. Zbog toga sto ljudski prototip ima vec Reptilsku genetiku, bilo je lakse doci do taj mind pattern. Reptilska frekvencija je u brain stem, a takodje u reptilski deo mozga svim ljudima. Populacija Sumera je bila izabrana kao pocetna tacka. Ovi ljudi su poticali od Marsovca, Maldekians i drugih Lyraen refugees ciji mind-patterns i genetika se lakse kontrolisu. Oni su kidnapovali ljude iz vladajucih klasa, kao i politicke lidere. Upotrebili su ove ljude i zapoceli novi hybridization program kojem je bilo potrebno nekoliko generacija da bi se perfektovao. Njin cilj je bio da dodju do ljudskog Reptila sa 50/50 split. Ovo bi produkovalo Reptila koji lici na coveka i koji moze da lako shapeshiftuje od Reptila na coveka i natrag ponovo. Shapeshiftovanje je se moglo uraditi kad jednostavno se koncentrise na genetiku koju hibrid zeli da otvori ili zatvori. Za ovaj program Reptili su dobili pomoc od Sirians koji su imali tehnologiju da implementuju ovakav program. Sirians su znali dosta o genetske alteracije i programiranje uma, koje su podelili sa Reptilima. Kad je program hibridizacije bio zavrsen, Sumerski lideri su sada mogli da shapeshiftuju u Reptile. Novi Reptilski hibrid je postao elita te kulture. Njina krv, zato sto je imala vise Reptilski DNA je imao vise bakra. Zato sto copper-based krv se pretvori u plavo-zelenu boju kad oksidira ovi Reptilski hibridi su se zvali Bluebloods ili plavokrvni. Plavokrvni su brzo shvatili da sa 50/50 genetski split potrebno je bilo da se zenu i udaju unutar tog kruga da bi mogli da ostanu sa 50/50 split. Zato su se zenili i udavali sa svojim rodjacima. Kada je doslo do toga da bude previse Reptilske genetike , shapeshifting je postalo tesko i ostati u ljudskoj formi je bilo nemoguce. U ovom slucaju saznali su da ako pojedu ljudske hormone, meso i krv ovo bi im omogucilo da ostanu u ljudskoj formi.

 

    Ljudska forma je bila potrebna da se nebi poplasila populacija koja nije navikla na Reptilsku formu. Kontrola mase je bila laksa kad naredjenja dolazu od humanoid. Statue bogova i boginja su reflektovale Reptilski uticaj, cak pokazajuci zenski Reptil da drzi hibridnu bebu. Shapeshifteri su zatrazili pomoc od Sirians kako da odrzu svoje ljudske forme. Sirians su dosli do zakljucka da hraniti hibride sa ljudske hormone i krv u promenjenoj zivotinskoj formi je najlaksi nacin i populacija nece spaziti . Zivotinja koja je se cesto zrtvovala kod Middle East ljudi je divlje prase, pa su Sirians uzeli ovu zivotinju da napravu novi ljudski zivotinski hibrid. Ljudska genetika je se pomesala sa genetikom divljeg praseta da bi se davala svaki dan plavokrvnima da jedu i bio je metod da privremeno opstanu u ljudskoj formi dok ne upotrebu coveka u ceremoniji zrtvovanja. Zato sto je prase kombinacija ljudske i zivotinske genetike, jesti prase je se smatralo na jednu vrstu kanibalizma. Zato su Hebrews smatrali da nije cisto jesti to. Zbog ovog razloga se prase smatra za naj inteligeniju zivotinju na ovoj planeti. Praseca koza se moze direktno koristiti na ljude sa opekotinama. Prasece srcane valve se mogu presaditi ljudima bez problema. Lekove za rak i druge hemikalije se testiraju na prase pre nego na ljude. Pigs are considered a form of humanity. Macke isto, ali manje. Kako je vreme prolazilo, civilizacija Sumera je se transformisala u druge kulture. velike migracije od Sumera ka Centralnoj Aziji su bile. Ovi ljudi koji su migrirali su poveli i svoje plavokrvne lidere sa njima, jel su bili royalisticka klasa i kraljevi. Sumeri su postali Sum-Aryans ili Aryans. Oni su se rasirili po Aziji ka Ruske planine i Severnu Indiju. U Indiji su se sukobili sa tamnopute Dravidians koji su bili Reptilski ostatci iz lemurije. Aryan Reptili su sada isterali tamnopute Dravidians ka Centralnoj i Juznoj Indiji, a Aryan hibridi su uzeli kontrolu nad severnoj Indiji i kod himalaje. Aryan lideri, svi plavokrvni su postali Sultani, Rajas, iz legende i Istorije. Sumeri su kreirali Babylon. Sumeri su takodje migrirali u deo zvani Caucasus regija odakle su se Khazari razvili. Iz Caucasus regije plavokrvni kraljevi i njini ljudi su isli zapadno ka Evropi i postali su Franks, Cambrians, i Teutonske civilizacije. Ovi ljudi su takodje bili manipulisani od razlicitih alien kultura kao Antarians, Arcturians, Aldebarans, Tau Cetians, i Atlans. Atlans koji su bili u Evropi su postali Kelti. Znaci Reptilski hibridni Sumeri su postali Khazari i isli su ka Evropi i uzeli identitete Vikingza, Franks Teutonic people i Rusa. Kada je Atlantis potonuo, neki su otisli za zapadnu Evropu i postali Kelti. Neki za Grcku, a drugi za Italiju. Ovi su ljudi bili ovde pre nego sto su hibridi dosli. U ovo vreme od unistenja Atlantisa do dolazak Sumerskih hibrida, druge alien grupe su pocele mesati svoju genetiku i razvili su individualne kulture koje su bile kao na njinim planetama. Plavokrvni lideri su takodje infiltrirali middle east ljude kao sto su Biblicki Canaanites, Malachites, i Kittites.

 

    U isto vreme u Egiptu, Sirius A su reorganizovali potomce od Atlans koji su bili Phoenicians. Phoenicinas su imali plavu kosu i plave oci, a neki su zelene oci i crvenu kosu. Phoenicians su kolonizovali delove Middle East blize vodi i British ostrva. Cak su kolonizovali Northeastern delove Amerike sve do Great Lakes regije. Neki od njinih rudnika i pisanje na kamenim tablets jos se moze naci u sumama u Americi. Sirians su takodje genetski kreirali stare Hebrews. Ovi stari Hebrews su izumreli. Ovi sada koji se nazivaju Hebrew nisu ova genetika Vrlo mali broj jos postoji sada koji imaju genetsku konekciju sa tim starim Hebrews. Jevrejski ljudi su kombinacija genetsko manipulisanih Hebrews i Sumera. Ovi Jevreji su onda bili pusteni u Palestinsku teritoriju. Ime Palestine potice od starih ljudi, philistines koji su ustvari bili Phoenicians. Svi su se pomesali u Palestine u mesta pored more i kreirana je nova religija bazirana na zrtvovanje i osvetoljubljivog alien kontrolora kojeg su zvali Bog ili Elohim. Takodje kad su Atlans se pomesali sa Dravidians u Indiji, kreirali su Hindu religiju, koja je ustvari 7 stepen hierarhija reptila. Caste sistem Indije je direktna kopija reptilski division of function. U isto vreme kad je se ovo desavalo u zapadnom i cetralnom delu Azije, Rigelians su razvijali ostatke Lemurske civilizacije koji su uspeli da pobegnu ka istocnim delovima Azije pored mora. Rigelians su bili ljudska civilizacija koja je bila pod kontrolom, i eventualno asimilirana od reptila. Rigel su pomogli inner earth reptile da razviju hibrida koji je imao Rigel DNA. Rigel/Reptil hibrid su razvili dinastije u japan i kinu, i razvili su se odvojeno od svojih zapadnih braca. U njinoj maniji za kontrolu, reptili su koristili razne rase koje su dale donaciju za originalni ljudski projekat. Oni su monitor razne hibride da dodju do zakljucka koji su najbolji za kontrolu a koji za subservience ili da radu za njih. Svi hibridi su mogli biti kontrolisani kroz Reptilski deo mozga koji ih prikaci za reptilian mind-patterns, ali neki mogu se vise kontrolisati nego drugi. U Evropi plavokrvni su uzeli kontrolu nad razne tribes i grupe , tako sto su postali unutar tih grupa i tribes njini kraljevi i royalisticke porodice. Infiltrirali su Arcturian eksperiment koji su se zvali Etruscans i poceli su da kreiraju novu globalnu imperiju kroz Rimljane Ovi Evropski plavokrvni su onda eliminisali Antarian eksperiment u Grckoj civilizaciji i zapoceli svoj plan za globalizaciju kroz Rimsku Imperiju. Reptili su cak i zajebali Sirius A jel su infiltrirali Egipatski eksperiment i implementovali svoju religiju i tu. Reptilski hibridi su postali kao rak kad se siri, polako naraste u svake delove i kreirali su kontrolu kroz plavokrvni sistem.

 

    Dok su reptili prvi kolonizovali ovu planetu, nisu bili jedini koji su se mesali u ljudsko razvijanje na ovoj planeti. Sve ukupno bile su jos 12 druge grupe koje su dale donaciju DNA za eksperiment. Dodamo i reptile i onda dobijemo ljudska bica sa genetski mix 13 razlicitih grupa aliena. I ako su svi humanoid/aliens Lyraen/Reptilskog porekla, svaka grupa je fizicki i culturally manipulisana od drugih grupa. Tau Ceti alieni su koncentrisali na istocnu evropu od Srbije do Ural Planina. Odavde su oni imali uticaj na slavenski i ruski narod. Geografija ovog dela planeta je vrlo slicna njine u Tau Ceti zvezdani sistem, i njinu koloniju Epsilon Eradanus. Tau Ceti su dodali njin DNA ljudskim prototipu koji su vec bili ovde, i kreirali su slavic people. Rezultat je bio, rasa ljudi koji su bili krupnije razvijeni , agresivni, i vise su voleli hladnu klimu. Tau Ceti strahovito smatraju alien rase kao sto su Draco, Rigel, i obe Zete za neprijatelje, zato sto su napali njin svet, njinu decu kidnapovali i ubili. Zato smatraju ove rase krvne neprijatelje. 1950 tih god Sovjetski Savez je potpisao dogovor sa Tau Cetians da mogu da upotrebljavaju baze u Sibiru i ispod Ural planina. Zbog ovog razloga gradu Sverdlovsk je bio zatvoren svaki pristup. Mnogi eksperimenti sa radiacijom i ljudima su ovde bili od 58 do 80 tih god. Americki spijunski avion je pao nad Sverdlovsk 60 tih kad je Amerika pokusala da sazna sta se ovde desava. U centralnoj Evropi Germanski tribes su bili genetski manipulisani od Aldebarans. Ovi su ljudi vrlo inteligentni i naucno orientisani. Oni su mlitaristicni i drzu se svog drustva narocito. Skoro 2, 000 god Aldebarans su bili energetski spojeni sa Germanske ljude i telepatski su im slali informaciju i promoisali nacionalni sentiment. Mnogi ljudi sa Aldebaran frekvencijom su pomesani sa Tau Ceti potomce u Slavic delove, pogotovo Poljska i Rusija. Hitler je ovo znao. Zato je i hteo da napravi invaziju tih zemlja i da ih spoji u Imperiju. Hitler je bio samo pola Nemac. Njegov otac je bio bogat Jevrejski biznisman iz Austrije. Njegov otac je bio iz glavne Ilum. familije. Sve familije su Draco hibridi. Njegova majka je bila kucna pomocnica tu, i kad je ostala trudna, bila je izbacena. Otac nije im nikad pomogao i zbog toga Hitler je mrzeo Jevreje i hteo je da unisti svoj genetski lineage zato sto je mrzeo sam sebe. Duboko je bio i mind-controlled. Aldebarans su se genetski mesali i sa Vikings. Ovi Nordisi ljudi su nasledili agresivne i militaristicke tendencije koje su isto u Nemcima. Vikingzi su rovarili po Evropi ali nisu imali technological ability da ostanu na vlast.

 

    Slucajna manipulacija genetike je bila na Italian coast pre 3000 god. Letelica iz Arcturus zvezdanog sistema je pala na Etruscan teritoriju. Tada sus e u Italiji zvali Etruscans. Ova ljudska bica su bila vrlo spiritualna i umesto da se vratu kuci, ostali su i mesali su se sa ljudima. Njini potomci su bili Rimljani koji su posle bili infiltrirani i pomesani sa Reptilskim hibridima iz centralne Azije. Bica iz Antaries zvezdani sistem su genetski manipulisali staru Grcku civilizaciju. Ovi ljudi su narocito homoseksualci. Sa zenama budu samo radi prokreacije. Ovo su tamnoputa misicava ljudska bica. Grcki Antarians su kolonizovali Spaniju i Portugal. Njini potomci su mesali se sa Rimljane i Arape koji su Sumersko/Reptilski. Onda su ovi kolonizovali Centralnu i Juznu Ameriku, mesajuci njinu genetiku sa Indiancima koji su od Atlan/Procyon genetike. Procyon zvezdani sistem nema puno tehnologije. Procyons su dovedeni ovde posle unistenje Atlantisa da bi se mesali sa refugees. Oni su postali Maye, Aztec, i Inca. Dali su im stare Lemurske i Atlan outposts u Andes planine i Sierras u keksiko. Oni su neuspesno pokusali da rekreiraju ove kulture sa izgradnjom piramida, medicinskih nauka i na kraju cak i zrtvovanje Reptilskim bogovima. Zbog ovoga njine legende kazu da su ih plava rasa odvela u njine kocije iz svemira. Anasazi indianci u American southwest su isto dovedeni iz Procyon. Sirius A je dao transportaciju. Sirians su doveli Hebrews u American west. Stare Hebrew pare su pronadjene u New Mexico i druge delove Amerike i Juzne Amerike. Kroz milenije ljudi su se mesali i genetika je se mesala. Sada ima vrlo malo pure rasa, i zato je lakse za group control. Dok je se ovo desavalo u Evropi i Middle East, Kineska Imperija je se sirila preko Istocne Azije i Dravidian/Reptilska kultura u Indiji je se menjala za Aryan (Ari i Sumersko Ari hordeiz centralne Azije). U Juznoj Americi Inca Imperija je se razvijala jel je pomesana sa genetikom Procyon. Isti mix je bio i u Americi i Centralnoj Americi gde su onda postali Toltecs, Mayans, iAztecs. Sve ove kulture su imale krvne rituale i ljudsko zrtvovanje. Ovo je indikacija da su Procyons pali pod kontrolom Reptila i radili su kako su reptili hteli i ako su bili humanoid. Sve kulture iz Centralne i Juzne Amerike upotrebljavaju zmije i reptilske simbole. Ovi ljudi imaju interesantno mesanje Lemursko/Draco i Atlan/ljudske genetike pomesano sa Procyon DNA.

c

Uvod - Prvi deo - Drugi deo - Treci deo - Cetvrti deo - Pocetna strana