Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Invokacija Angela i Christ frekvencije

 

    Opkoli sebe u srebrnoj boji i preko toga da si opkoljen sa zlatnoj boji, da je sjajna zlatna boja. Vizualizuj telo osobe ispred tebe. Zamisli da je telo od te osobe opkoljeno sa srebrno svetlo koje ima flecks of gold i violet, znaci da se presijava sa ove dve boje unutar toga (zlatnu i violet). Neznam bas kako da prevedem flecks. Sad moras da zahtevas od Oversoul od te osobe da posalje njegovog ili njenog andjela za lecenje. Oversoul je master intelligence od koga si se prvo inkarnirao. Svako ima angelic deo sebe i ovom slucaju oversoul salje andjeoski deo te osobe za ovo lecenje. Znaci kazes, ja trazim da oversoul od te i te osobe mi posalje njegovog andjela. Sada vizualizuj andjela da opkoli osobu i da obuhvati osobu sa svojim krilama. Andjeli nemaju krila, ali zato sto ljudski um ne moze da ih vizualizuje kako oni stvarno izgledaju onda mora na ovaj nacin. Zahtevaj sad od andjela da invocira Christ frequency unutar pacienta da bi se stvorilo perfektno lecenje. Andjelu se pusta da ostane koliko god hoce. Observe. Posmatraj. Ostani da posmatras dok

    1-ili ti Andjeo zahteva da se prestane

    2-Andjeo nestane

    3-Andjeo zahteva od tebe da uradis jos neku specificnu proceduru.


    Sada vizualizuj celu proceduru da je opkoljeno u braun, da bi se stabilizovalo lecenje, da se dovede u ovo sadasnje stanje, i da bi ostalo tako. Znaci this stabilizes the helaing, brings it into the present, and keeps it current. Sada zamisli da to sve sto si radio ide negde u kosmos kod kosmicke inteligencije koju vi nazivate Bog. Zahvali se da ti je bilo dozvoljeno da lecis, kao da si vec izlecio. Dok se radi ova tehnika, treba da se govori God is in me, through me, around me, with the father. God is in (name of person), through (name of person) around (name of person) with the father. Prevedeno, ovo bi bilo: dok ovo radis govoris Bog je u meni , kroz mene, okolo mene sa ocom. Bog je u (ime te osobe koju lecis), kroz (ime te osobe koju lecis) okolo (te osobe koju lecis) sa ocom.

    Jos da objasnim nesto u vezi Oversoul. Oversoul je "otac/majka" svoje dece. Ovo je tvoj "otac/majka". This is the master identity koji nadgleda sve subdivizije tvojeg postojanja u mnogim realnostima. Zato opet podvlacim da postojite u vise realnosti, ne samo ovde. Zajedno svi Oversouls, od svih nas kreiraju nesto zvano Christ consciousness.

    Christ consciousness nije Hrist, nego je prva misao koji je bio u Mind of God.

    Mozda je tesko ovo razumeti, ja shvatam da je tesko, i zato ne ocekujem da mi neko kaze hej ja ovo potpuno razumem. Nego vise ocejkujem nesto poput "what the hell are you talking about"

 

Pocetna strana