Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

INTERDIMENZIONALNA PUTOVANJA

 

Ovo vam omogucava da "udjete u druge realnosti". Ova vezba nije za pocetnike, koji se tek uce da vizualizuju. Octahedron se upotrebljava za interdimenzionalno putovanje. Octahedron ili Delta-T antena je postojala u NY, a koliko ja znam u Nemackoj (mozda kod Frankfurta) jos uvek postoji. Upotrebljavali su ih za razno eksperimentisanje sa time-travel, i bili su vrlo uspesni, mada ih je izradio tip koji je radio ovo u NY. Kada se uzme ovakva struktura ili geometriski oblik i kada se chargira, kreira vortex, moze da se putuje interdimenzionalno. Normalno, ovo nije u javnosti kao i mnoge druge stvari. Ako stavis sebe mentalno u sredinu ovakve strukture u violet boji, onda imas pristup razlicitim portalima ka drugim postojanjima.

Originalne piramide u Gizi su octahedrons. Ovo su bili dimenzionalni portali i zvezdane kapije. Originalne piramide su Atlanteans izgradili, ne Sirius A, kao sto bi se pomislilo. Originalne piramide su imale tvrde zladne kapice na vrhu i na dnu. Takodje cete i vi staviti zlatan vrh i dno na ovaj octahedron koji cete zamisliti jel to ce povecati vase iskustvo. Inace, zlatni vrhovi povecavaju elektromagnetno polje geometrijskog oblika.

Prvo se uradi cleansing breaths. Onda morate da se centrirate, ili balansirate, jer ako se ode u drugu realnost i pocnes da analiziras sve sta vidis, onda propada vezba.

Posle ovoga i dalje se koncentrisi na sredinu cela i zamisli da ti je celo u royal plavoj boji,ili da ti je pineal u royal blue, sta god je lakse. Sad pomeri svest polako na gore u crown chakru, ili vrh glave, gde ces zamisliti da ti je u violet boji. Znaci iz royal blue si se pomerio na gore i u violet. Vise glave ces vizualizovati da je violet octahedron sa donjim i gornjim vrhom u svetlecoj zlatnoj boji. Zamislices da ima violet linija ili kanap koji konektuje dolnji vrh octahedrona sa vrhom tvoje glave. Octahedron je u violet, linija je u violet, kapsule (vrhovi, donji i gornji) su u zlatnoj boji.

Poenta je polako pomeriti svest iz pineala ka vrhu glave, tom violet linijom, kroz zlatne krajeve i u violet octahedron. Kad stignes do octahedron pomeri svest u centar. Kad ti je svest u pinealu, bice u royal blue, kad ga pomeris u crown chakra, onda je u violet, i onda si i dalje u violet, kad prolazis kroz zlatne vrhove. Ako ne mozes obe boje vizualizovati odjedanom onda budi u violet i kad dodjes u sredinu octahedrona, zamisli da ispod tebe je zlatni vrh i vise tebe zlatni vrh, sta god je lakse. Kad si u sredini, zamisljas da je sve oko tebe u violet.

Sada mentalno gledaj okolo. Pre nego sto izaberes neko mesto vizualizuj da oba vrha zlatna pulsiraju. Ne mora onaj ko ne moze, ali onaj ko je krativan, do it. Neko mesto ce te privuci negde u octahedron. Svaki portal kroz koji prodjes reprezentuje drugo postojanje negde. Koliko ih ima? MNOGO. Sta radis sa ovim? Mentalno putujes u drugo ili alternativno postojanje.

Pocni sad da pomeras svest ka tom mestu koje ti je privuklo paznju, ili ako ti ni jedno mesto nije privuklo paznju, izaberi neko.

Konstantno zamisljas da si opkoljen u violet. Moras da prodjes kroz ta vrata, ili mesto koje ti je ili privuklo paznju ili koje si jednostavno izabrao. Zamisli sebe da prolazis kroz to. Kad si prosao, konstantno si opkoljen u violet oko sebe. Ovo te cuva. Ovo ti je stit. Zasto ova boja? Zato sto je vrlo visoka frekvencija.

Kad prodjes kroz portal,videces drugo postojanje. Ides samo da gledas, nikad se ne pokusa da se ucestvuje.

Kada si posmatrao koliko si hteo, onda ces se vratiti natrag kroz zid octahedrona i vratiti natrag u sredinu njega gde si i bio. Svo vreme si opkoljen u violet.

Samo da navedem da prvi put kad se radi vezba,samo na kratko ostani, i to na vrlo kratko, jer je vrlo moguce da ce zaboleti glava, kad se budes vratio svesti. Posle nece.

Sada kad si u sredini i jos uvek je sve oko tebe u violet boji, polako pocni da se spustas na dole. Znaci iz sredine octahedron, svest ti se pomera na dole, kroz njega, onda tom violet linijom, i kroz violet crown chakra i sad na dole, dok se ne vratis u pocetnu poziciju, u pineal (sredinu cela) gde si sad u royal blue. Sada kad si vratio svest u pineal ili ces zadrzati octahedron ili neces. Ako neces, onda ces sada zamisliti da sa violet makaze seces tu violet liniju koja ga konektuje sa tvojom crown chakrom (vrh glave).

Ako ovo uradis, sledeci put kad hoces negde da ides, moraces sve iz pocetka da uradis. Ako ga zadrzis, onda polako zamisli da utone u tvoju glavu i da dodje do toga da sredina octahedrona bude tebi u sredini tvog cela, u tvom pinealu. Kad ga uvlacis, ide kroz violet crown chakru, octahedron je u violet i dodje do royal blue pineal. Na kraju royal blue pineal ima violet octahedron.

Na kraju kad ili zadrzis octahedron, ili ga "iseces" sa violet makazama, kad zavrsis ovo onda ponovo mozes uraditi krug sa tackom u pineal i usidriti se, tako sto ces ostati u neki mini meditaciono stanje i zamilsiiti da si opkoljen sa braun bojom, posto je ovo boja koja te usidri. Ovako se moze ostati 1 minut barem. Braun boja treba da se zamisli da je u tebi i oko tebe.

Sad par stvari. Ako mislis da si prosao kroz portal od octahedrona, a vidis neki trougao, ili neku geometrisku figuru, onda nisi prosao, nego si se zaglavio na ivicu octahedrona negde. Moras da prodjes direktno kroz portal.

Moram jos reci jednu stvar ili to jest jednu mogucu reakciju kad se uradi, pogotovo prvi put-STRAH.

O da, neki ce da osecaju strah, pogotovo kad vide da su usli u drugi svet. To je zato sto ono sto je nepoznato kreira strah, i moguce je da ces osecati potrebu da se vratis vrlo brzo, zbog straha, ali ne treba se plasiti, jel sto vise mesta obilazis, onda nece biti straha.

Kad budes video razne stvari, onda znas da si usao, to je nacin da znas da si otisao kroz portal. Postoji energetska rezonanca koji te povuce natrag, tako da se niko ne plasi da ce ostati zarobljen u drugoj realnosti.

Razumljivo je da kad udjes u alien environment osecas strah, pogotovo kad vidis aliene. Ako zaspis dok pokusas da uvuces octahedron, onda nisi ga zadrzao, i nije uspelo.

E,sad da kazem par stvari o sta se moze ocekivati. Prvo, pazi sta zamislis dok prolazis portal, jer vrlo je moguce da bude ono sta pomislis. Bilo je da je neko otisao u void, gde nema nista. To je zato sto pre nego sto je prosao kroz vrh octahedrona pomislio da tamo gde ide nece biti nista i nije bilo nista. Nekada ces otici gde ne postoji zivot. Neka mesta su definitivno neprijateljska, ali ne zaboravite da dok god ste u violet oko sebe nista se ne moze desiti.

Bilo je jedan put da je bilo neko bice koje je bilo pola riba pola covek. Bilo je jedno mesto sa nekim ogromnim morskim stvorenjem. To cudo je lebdelo u atmosferi. Licilo je na kombinaciju biljke i zivotinje. Nije mu se dopalo da ima drustvo iz druge realnosti, i bilo je vreme reci Bye. Neko mesto je imalo okean koji je bio vruc sa klobucima, i boje bakra. Jedno je mesto imalo letece tanjire i ljude.

Kad si u drugim realnostima, mozes da ides koliko god daleko hoces, samo ostani stalno u violet i onda ides unazad odakle si dosao i kroz portal nazad. Sto vise si kreativan, vise manifestacija ce biti.

Dali je moguce da sretnes sebe u drugoj realnosti? Da. Moguce je biti mentalno u kontaktu sa tvoj other self na ovaj nacin. To je ok, ali sta bi se desilo kad bi fizicki bio u kontaktu sa tvoj other self u drugoj realnosti? Oboje bi bili mrtvi.

Svaka osoba ima a jedinstvenu vibraciju energije. Ta osoba ima istu kao i ti. Kada se 2 iste vibracije spoje, a ne mogu da se spoje fizicki, onda se desi destrukcija materije. Oboje bi umreli.

Ako stavis octahedron u sredinu pineala, da li moras da ga "izvuces" ponovo napolje kad hoces da ga upotrebis,posto ti je vec tu u pineal? Ne. Mozes ili da se koncentrises na pineal i da zamislis u royal blue da ti je celo celo, ili samo pineal i sada zamisli violet octahedron da je tu, sa zlatnim kapicama,i sad mentalno misli o nekom alternativnom postojanju i da hoces da ides tu, ali ovo ce da se manifestuje kroz snove. Ovo je za one koji su ga stavili u pineal.

Ovo je jos jedan malo drukciji nacin. Moze se izvuci ponovo napolje kao neka vrsta antene i da uradis ponovo onako kako sam bio naveo. U svakom slucaju uvek ides u braun boju na kraju, ako radis da ne bude preko snova. Ako hoces ovako preko snova da imas neka iskustva, mozes zapisati tvoje avanture.

Zadrzani octahedron u pinealu nece afektovati tvoje meditacije ili druge vezbe jel ne aktiviras ga u toku tih vezba ili meditacija. Aktiviranje je kad se zamisli royal blue u pineal i octahedron u violet tu u pinealu.
 Pocetna strana