Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Frekvencija delfina

 

    Pola o delfinima je samo istina. Hyperspace archetype je krug, pa onda jos jedan krug unutar toga, i tacka u sredini tog manjeg kruga. Ispod toga zamislish:

  

     Znak znaci: a sonic intelligence in water. Sve vrste imaju archetype koji se sastoji iz 3 komponente, koja predstavljaju savrsenu kreaciju. Ovo je visa inteligencija nego ljudska. Oni medjusobno komuniciraju preko pineala i to jezikom hajperspejsa. U tajnim projektima uzmu simbole iz hyperspace i pokazu im i oni razumeju, i reaguju. Moram da upozorim ako se nesto desi slucajno- znaj da odmah moras da prestanes i da se vratis, jel oni ce da te upozore da ti preti opasnost. Uradis prvo cleansing, zamislis krug sa tackom u pineal u royal blue boji (balansiranje).

    Sad vizualizuj ovaj znak koji sam objasnio u royal blue boji u pinealu. Znaci sve je u royal blue, i oba kruga i tacka i tri talasa ispod. Krug nije popunjen u boji, nego su samo linije krugova royal blue. Sada polako pomeri svest KROZ tacku u tom krugu. Znaci IDES KROZ TACKU. Kad se budes nasao sa druge strane bices u dolphin frequency.

    Posmatraj okolo- pogledaj dole kako ti izgleda tvoje telo. Ako vidis dolphins- kakva je boja njihovih tela, i kakva je boja njihovih ociju? Sa njima komuniciras preko pineal. Mozes da ih pitas sta hoces. Pitaj ih gde se nalazis…itd. Jednu stvar da ti kazem, a to je ako im se ne svidja sta je u tvojim mislima- nece te pustiti unutra. To ne znaci da ne mozes ponovo pokusati drugi put- ali za taj put zaboravi, moraces onda da se vratis. Mozes da ih pitas da li imas neku konekciju sa njima, i sve sta god hoces, ALI mora preko starog nacina komunikacije, a to je preko pineal. Ako te puste da budes medju njima- ostani koliko hoces, kad si spreman da se vratis- vrati se natrag kroz tacku i onda si natrag u pineal svoj. Sada zamisli da si opkoljen sa golden brown okolo i unutar tela je zamisli. Means you are grounding yourself. I sad se vratis svesti. Ako ikad vidis dolphin koji ima crvene oci- i nece da te pusti tu, odmah ides natrag. Njegove crvene oci- tebi preti neka opasnost, ali ne od njega, nego je to njegovo upozorenje tebi. Ovo je jedini slucaj kad se vracas odmah. Ako te nece pustiti, a nisu mu crvene oci- onda mu se ne svidja sta ti je u mislima. Ako ga vidis u cisto srebrnoj boji, violet ili zlatnoj- to su hyperspace dolphins, mozda imaju violet oci ili tamne. Ako je dolphin tamnija plava boja, srebrno plava, siv, ili crn- onda ti plivas negde sa fizickim delfinima. These are physical. Ovaj znak kad se malo promeni, postane shark frequency, ali to necu reci kako izgleda da nebi palo nekome na pamet. Mislim da treba jos nesto pojasniti, a to je kad se zamislja znak u pineal, ti ga zamisljas da je u pineal- ali kao da se nalazi ispred tebe, tako da kad ides kroz tacku- to je kao da se nalazi ispred tebe, u sred cela, i ti sad ides kroz nju.

    Za odlicno spavanje nocu se moze zamisliti znak u pineal u royal blue i onda samo usporis disanje, ne ides kroz krug i tako zadrzis dok ne zaspis. Imas da spavas odlicno.

 

Pocetna strana