Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Empathetic replacement

 

    Ovo je vezba za lecenje, ali ne preporucujem nikom da radi ovu vezbu, vec je ovo samo za informaciju.    

    Ovo je za advanced practitioner, jel taman posla da uneses neciju bolest u sebi i da neznas da to izbacis iz sebe. Ovo se zove Empathetic replacement.

    Vizualizuje se osoba ispred sebe, ili ima nacin da se izvede i ako je ispred tebe, ali u ovaj slucaj nece biti ispred tebe. Sada kad si zamislio da je osoba ispred tebe zamisli da ulazis u telo te osobe. Kad se intezivno zamislja da ulazis u necije telo, onda se odvojis od svog. Udje se u telo osobe i osecas da "utones" u to telo. Osecas se da si kao jedan. You become one with the other person. Absorbuj bolest osobe, make it part of your being. Sada izadji iz telo te osobe, i "izvlacis" bolest te osobe sa tobom ga odnosis. Kada si izasao, okreni se i pogledaj osobu. Znas da je kompletno izlecena. Jednostavno znas, ne da se razmisljas, dali jeste ili nije.

    Sada prestani uopste da imas osobu u mislima. Fokusiraj sada na bolest koju si absorbovao, znas da nisi fizicki manifestovao bolest u sebi. Samo si uzeo tu energiju. Sada se izbaci to. Zamisli sada celu tu proceduru da je u pozadini u braun boji. Znaci to sto si uradio zamislis da je u braun. To stabilizuje lecenje, brings it to the present, and keeps it current. Sada zamisli da sve sto si radio je otislo negde u kosmosu kod God-Mind. Zahvali se sto ti je omoguceno da lecis, kao da si izlecio. Sa sigurnost u sebi. U toku ovog lecenja, ponavlja se svo vreme, ono sto sam bio napisao Bog je u meni, kroz mene, okolo mene sa ocem. . . itd. Necu napisati kako se izbacuje bolest iz tela, tako da nebi niko ovo radio, jel smatram da nije ovde niko dovoljno vest za ovako nesto. Jos jedna bitna stvar. Pre svakog lecenja, uradi se cleansing, zatim balansing. Sada zahtevas da ti bude dozvoljeno da lecis. To se zahteva od Oversoul te osobe da ti dozvoli da lecis tu osobu. Ako je odgovor NE nista ne mzoes raditi, jel ocigledno nesto na vislji nivo je odlucilo da ta osoba mora tako da prodje da bi nesto naucio iz ovog postojanja. There is nothing you can do.

    Ponavljam, ovo nije da radite, nego samo da se ima uvid kako se ovo radi.

 

Pocetna strana