Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Da li nasa zemlja ima Iluminata ?

 

    Ne, oni se samo  sastoje od tih 13 familija i  niko od nasih ne predstavlja ni jednu od tih familija. Iluminati su samo oni glavni iz 13 familija, znaci glavni ljudi koji predstavljaju i vode svaku familiju. Oni imaju 50/50 genetiku i iz rojalistickih klasa su. Pa, kome je u interesu to sto rade? Njima i njihovim gazdama, koji se nalaze na ovoj planeti. Jedino je nasa monarhija  njihova krv, i pod njihovom kontrolom.

                                                   

    Karadjordjevic je u komitetu od 300.

    Tito je bio Iluminisani mason. Postoje masonski stepeni za koje se otvoreno zna, i 9  stepeni za koje se ne zna. Ni neki koji su masoni ne znaju za ovo, osim ako si pozvan. Tako da kod nas nema samih Iluminata, ali ima u vladi onih koji rade za njih. Samo, oni ne rade za njih zato sto imaju neki visoki polozaj kod Iluminata, nego su jednostavno kontrolisani.

    Obrenovici. George Hunt Williamson, tipicno americko ime, nista posebno, samo sto je ova osoba ustvari  Michel d'Obrenovic. Hmm, to Obrenovic prezime nije sigurno americko, ime mu je onda Mihajlo. Sta je on. Nas  pop, i....... Grand Prior Of The Knights Of Malta. Aha, znaci  vitez Iluminata, a takodje pop SRPSKI.  

    Milosevic. Slobi je receno 80tih da je skrojen plan za YU, i njemu se SAVETUJE  da prihvati dobrovoljno taj plan. On nije hteo, onda mu je receno da ce da nas pocepaju u totalu, sto su i uradili. Jos su i neki drugi faktori  bili u pitanju. I sta smo dobili na kraju, posle ovoga svega.

    Pa prihvatanje ISTOG  plana koji je bio ponudjen 80 tih, a to je :

Prodaj nam sve sta ima u tvojoj zemlji od vrednosti za male pare. Na taj nacin vas mozemo staviti pod vecu kontrolou, pored raznih ucena koje vam vec upucujemo.

 

 

 

Pocetna strana