Make your own free website on Tripod.com

 

Kako kontaktirati angelic hierarchy
 

    Kad se kontaktiraju andjeli onda se upotrebljava nesto sto se zove infinity simbol. Takodje, svaki level andjeoski ima svoju boju preko koje se moze stupiti u kontakt. Znaci infinity simbol i boja koja koresponduje za taj level su the key to the Angelic Hierarchy. Jedno upozorenje, da nebi bilo kao sto sam citao pre jedno vreme, kad mi je neko rekao da je uradio vezbu a da je ispalo nesto sasvim drugo, ako ne razumete kako da izvedete ovo, reci te mi i ja cu jos objasniti, ali nemoj te da izmenite nesto ili da uradite "malo drukcije", jel to nece dati rezultate koje treba da budu i moze prouzrokovati nesto sasvim drugo. Svi andjeli su cista energija, ali ima da vam se manifestuju na nacin koji je najbolji za svakog individualno. Infinity simbol je . Boje koje koresponduju za svaki level andjeoski su:

 
Level 1 Cherubim Crvena (svetla)
Level 2 Seraphim
Narandzasta
Level 3 Thrones
Zuta (svetla)
Level 4 Principalities
Zelena
Level 5 Powers
svetlo plava
Level 6 Virtues
Royal Blue
Level 7 Dominions
Violet
Level 8 Angels
Srebrna
Level 9 Archangels
Zlatna

    Izabere se koji level hoces prvo da kontaktiras i infinity simbol mora da bude U BOJI OD TIH ANDJELA koji hocete da kontaktirate. Znaci ako hoces da pocnes sa Cherubim imas da zamislis infinity simbol u svetlo crvenoj boji, onda posle ako ces kontaktirati Seraphim imas da ga zamislis u svetlo narandjastoj boji. . itd.

    Prvo se pocne sa cleansing breaths, jel neces sigurno da imas neku negativnost u sebi kad kontaktiras njih. Zatim se izvrshi balansiranje pineala. Sada si spreman da kontaktiras njih.

    Primera radi, izabrao si Cherubim. Sada zamisli da si opkoljen u royal blue boji. Fokus na svoj pineal sto je u sred cela i zamisli da je i taj deo u royal blue boji, ovo zadrzis samo
minut, pomeri sad svest od pineal na vrh svoje glave sto je crown chakra, vizualizuj infinity znak da ti je u svetlo crvenoj boji to je boja za Cherubim i da se nalazi odmah vise tvoje glave, dodiruje vrh tvoje glave. Sada zahtevaj da oni stupe u kontakt sa tobom. Ostani znaci sa vizualizacijom svetlo crveni infinity znak da dodiruje vrh tvoje glave, i videces sta ce da bude. Svaki level se moze kontaktirati na isti nacin, samo sto se promeni boja infinity simbola. Kad zavrsis, zamisli sebe da si opkoljen u brown boji, jel ce mozda da se desi posle kontakta sa andjelima da se osecas "very high" i da osecas kao da neces da budes u ovu realnost, da bi sebe usidrio natrag zbog toga se zamilsi da si opkoljen u brown boji.

 

Tetra - Nov 29, 2002