Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Komuniciranje sa alternativnim realnostima

 

    Pocne se sa nekoliko cleansing breaths. Zatim, Balansira se T-Bar, ili zamisli krug sa tackom u sredini. Svest koncentrisi na pineal/ 3 oko chakra i to zamisli u royal blue boji/ ne teget ili svetlo plavo. Vise crown chakre zamisli da ti stoji octahedron u lila boji, ako mozete zamislite da gornja ivica i donja ivica octahedrona su u tamnoj zlatnoj boji. Ovo poveca iskustvo ili dozivljaj koji cete imati. Sad pomeri svest iz pineal gore u crown chakru. Kad dodjes ovde sad zamisli da ti je crown u lila boji i da je vise tvoje glave lila octahedron koji ima lila kanap koji visi ka tvojoj glavi. Polako udji pomocu svesti u octahedron. Stavi svoju svest u sredinu octahedrona. Sad si u sredini, lila boja svugde okolo tebe, vidis kako ima zlatne ivice dole i gore. Videces neko mesto u octahedronu koje ce da te privuce. Moze da budu vrata, portal, ili cak neka ivica octahedrona. Pomeri svoju svest tu i ne zaboravi da si u lila boji. Idi kroz vrata, ili ivicu octahedrona, i ucices u drugi svet.

    Tu ces samo da gledas, neces da ucestvujes. Nemoj ostati dugo prvi put. Ako ostanes ima da te boli glava posle. Usao si u alien environment. Neki ce da osetu da moraju da se vratu natrag u octahedron. Mozda vam se desi da cujete da vas neko pita sta vi tu trazite, ili da vam kaze da se vratite natrag. Mozda necete moci da prodjete kroz vrata/portal jel ste imali neku blokadu, pa moracete pokusati ponovo. Mozda cete videti neka druga bica, u neko drugo vreme. Mozda necete videti nista tu gde ste dosli. Mozda vidite sebe u neko drugo vreme. Samo gledaj, nemoj pokusati da ucestvujes. Mozda cete naci resenja vasim nekim problemima koje nemozete da nadjete ovde gde se vase telo nalazi.

    Sada vrati se natrag kroz taj portal i u octahedron. Uvek si u lila boji oko sebe. To je jedina stvar koja vas cuva. Vrati se u sredinu i pocni da spustas svest kroz taj kanap koji visi i natrag u crown chakru. Vrati se natrag u pineal/3 oko i sad si u royal blue, i ako jos uvek stoji lila octahedron vise tvoje glave. Mozes ga iseci sa lila makaze tu gde je kanap ili ces ga uvuci u crown chakru da bi mogao da ga izvuces kad hoces. Ako ga uvuces, zamisli kako ulazi u tvoju crown chakru u lila boji, onda balansiraj T-Bar ili krug sa tackom. Zamisli tamnu brown boju kako je unutar tvog tela i oko tvojeg tela. Udahni kroz nos i izdahni kroz usta i postani svestan. Ako se slucajno nadjes da si zaspao onda znaci nisi uspeo da uvuces octahedron u crown chakru. Eto to je to, ja sam vam dao kljuc a sad je do vas dali hocete da otvorite vrata.

 


 

Pocetna strana