Make your own free website on Tripod.com

Pocetna strana

Aleph/ Bet/ Gimmel-

otvaranje svesti, podsvesti i supersvesti

 

    Aleph,   Bet i Gimmel su drevni Hebrejski simboli koji se sada ne upotrebljavaju. Drevni hebrejski potice od nefizickih bica koji se zovu Ohalu Council. Ovo je njihov "jezik". Oni su stvorili Sirius A, koji su stvorili originalnu Hebrejsku rasu, koja vise i ne postoji jer je izumrla. Ovi jevreji koji danas postoje nisu kreacija Sirius A.

     Evo ovako. A/B/G skraceno, se koristi od 3-7 dana svaki pojedinacni simbol.

    Prvo se pocne sa Aleph. Uradi cleansing breaths, zamislis da neka bela svetlost ulazi kroz lobanju ide do pete dok udahnes kroz nos i kad izdahnes kroz usta moras da je zamislis da je izbacujes. Sada u toku meditacije, vizualizujes aleph u royal blue boji da lebdi nad desnom stranom glave. Ako mozes zamisli da je sve oko glave u royal blue, ako ne onda da je simbol samo. Sad povuci ga dole da ti udje u desnu stranu glave. Zadrzi se ovako malo. Ako se slucajno ne osecas dobro , zamisli da ga izvlacis is desne strane na gore i opkoli sebe u zlatno braun boji. Znaci izvadio si ga. Ako se osecas ok, onda ostavi ga u glavu i opkoli sebe u zlatno braon bojom. Aleph ce da otvori i da stimulira superconscios mind. Ovo je desna strana mozga. Ovo je mesto odakle dolaze spiritualne i kreativne misli, tvoj mind-pattern i emocije. Radis na istom simbolu 3-7 dana. Onda predjes na Bet. Sve isto, samo ga ugradjujes u levu stranu. Isto ako se nesto ne osecas dobro, vadi ga, i probaj drugi dan. Leva strana mozga je za fizicke I ego misli. Telo i materijalizam. Otvorice tvoj consciousness. Moze da se desi da kad ubacis simbole "vidis mentalno" da promene boju. To je ok. Posle 3-7 dana onda gimmel. Ovo ide u centar cela, u pineal. Pineal se nalazi u centaru i on je za ravnotezu , harmoniju i alternativne realnosti. Ovo ce otvoriti subconscious. Sada posle ovoga ugradjujes Aleph i Bet zajedno, ubacujes ih jedan po jedan, 3-7 dana. Pa onda Aleph i Gimmel 3-7 dana, pa na kraju sva tri, jedan po jedan.

    Ovo ce pomoci integrisanju razlicitih nivoa svestranosti u jednu gigantsku svestranost u malim povecanjima tako da ne dodje do explozije.

 

Pocetna strana